Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bessc

Dlaczego naprawdę nijakie i przeciętne myslą o sobie że są ładne?

Polecane posty

Gość Bessc

Kafeteria tego przykładem co i rusz jakis paszczur wkleja w stopke foto i widać że ma o sobie wysokie mniemane a twarz taka że powinna miec raczej kompleksy.

ja tak o sobie nie mysle :D poza tym - kazda ma kompleksy, nawet te, ktore sie do nich nie przyznaja. I uwazam, ze naprawde o wiele lepiej jest zyc akceptujac siebie lub nawet podobajac sie samemu sobie niz zyc i sie zadreczac ''o matko jakie mam oczy, a jaki nos, a jakie nogi krzywe, a jakie ucho lewe odstajace) :D a gusta sa rozne jednemu sie podoba braz innym blond, proste.

Gość fabricjo
bo ty jestes brzydka i realnie oceniasz fakty

To, że ktoś ma swoje zdjęcie w stopce nie dowodzi, że się soba zachwyca. Po prostu, ma twarz jaką ma i musi z nią żyć. To czemu miałby się chować w necie?

Gość wiem ze łatwo mówic
nie maja kompleksów tym lepiej dla nich

Gość fabricjo
a czemu sie pokazuje ? przecież to oczywiste

brzydka to troche za grubo okreslone jednak bo jakby nie patrzec sa naprawde straszni ludzie. Maja krzywe, wielkie nosy, nie maja zebow, wytrzeszcz oczu, znieksztalcone czaszki i moznaby wymieniac - co oni maja powiedziec? jak czlowiek ma wszystko na miejscu to uwazam za chamstwo jesli bedzie chodzil i marudzil, ze jest brzydki.

A dlaczego ma sie chować? Ja wiem, że mam szpetną mordę, ale nie uważam, żeby to był powód do ukrywania się. Większość ludzi tutaj ma w stopkach swoje zdjęcie. Dlaczego mi nie wolno? Bo co, bo brzydka jestem? Niesprawiedliwe to strasznie.

Gość fabricjo
kazdy kto ma tu zdjęcie w stopce liczy na komentarz ,po to wstawia to zdjecie i po nic wiecej,jezeli komentarze sa przychylne zdjecie zostaje ,jezeli nie ,jest usuwane i niedorabiaj ideologii do tego bo jej nie ma

Do moich były tylko negatywne i nie usunęłam. Dopiero jak mi ludzie zaczęli zarzucać, że się chwalę tym jak wyglądam to wywaliłam. Bo wcale tak nie było.

Gość fabricjo
wiesz co ,nie sciemniaj ,ze wstawiłas tu fotkę bo lubisz sie oglądac na zdjęciu ,po co ja wstawiłas to wiem ja ty i wielu innych ,ameryki nie odkryłem i tyle w temacie

Mintaja - dzieki :) a Twojego nicku nie kojarze wiec nie jestem w stanie stwierdzic, czy kiedys pisalysmy czy nie. ja swojego zdjecia tu nigdy nie wstawie ale to z indywidualnych powodow, natomiast jak mi sie z kims dobrze pisze i chce, to czemu nie, wtedy wysylam na maila. Bez sensu to czepianie sie o zdjecie w stopce - w koncu na ulicy tez chodzimy ze swoja twarza a nie w kominiarce, wiec to bez roznicy czy widza mnie nieznani mi (osobiscie) ludzie w centrum miasta czy nieznani z forum.

Tak, lubię. Tylko wtedy wyglądam jak coś przypominające człowieka. Ale to nie znaczy, że uważam się za ładną. Nawet na tym zdjęciu.

Gość fabricjo
mycha coś pierdolisz od rzeczy,a kto ci na ulicy powie cos o tobie :-D wez bo sie uśmiałem :-D podaj chociaz jeden sensowny powód po co ludzie daja swoje fotki tutaj

nie spotkales sie nigdy z tym? To logiczne - jak dziewczyna jest atrakcyjna to jest zaczepiana na ulicy, podrywana, ogladaja sie, spogladaja, usmiechaja. Jak ktos jest bardzo brzydki to tez ciezko nie zauwazyc jak ludzie wytykaja palcami, smieja sie lub krzywo patrza. Jak ktos wyglada zwyczajnie to wtedy moze i nie wzbudza niczyjego zainteresowania. Jak dziewczyna ma powodzenie i jest swiadoma swojej urody to nie musi wklejac zdjecia gdzies po to by slyszec wiecej komplementow - ale sa takie co je lubia wiec po czesci masz racje, jednak nie uogolniaj bo nie kazdy ma jeden tok myslenia. Jak ktos jest wysmiewany i wytykany palcami to bedzie sie wstydzil, chyba, ze poprzerabia zdjecia i wrzuci, zeby chociaz tutaj poczuc sie wyjatkowo, tez racja - na pewno sa tacy ludzie. Po prostu - nie mierz wszystkich jedna miara ;) niektorzy po prostu chca by inni wiedzieli jak wyglada osoba, z ktora sie rozmawia i tyle (np ja kiedy wysylam komus zdjecie)

Gość fabricjo
mycha odbiegasz zupełnie od tematu ,ja zadałem proste pytanie z którego ty zrobiłas wywód na temat pieknych i brzydkich,jezeli piszesz z kimś prywatnie i chcecie sie powymieniac fotkami to prosze bardzo ,ale jezeli swoją facjate sie upublicznia na forum ogólnym gdzie doskonale zdaje sie sprawe z tego ,ze ocena fotek jest tutaj prorytetowym tematem to nie wmówisz mi ,ze osoby ,które je wrzucaja maja jakis inny cel otóz moja sliczna panno NIE MAJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no dobrze... faktem jest, ze nie siedze w glowie kazdej osoby, ktora tu wrzucila zdjecie wiec nie jestem w stanie dac uciac sobie reki za to, ze mam racje...

Gość fabricjo
ok.masz racje

Gość tytytywe
tp jest chyba jedyne forum, na którym nie daje się zdjec. ja tam znacznie bardziej wolę wiedziec z kim gadam, ale ze względu na panujące tu chamstwo kazdy sie obwaia

Gość tytytywe
pomyslcie trochę, przeciez ktoś moze byc nowy i nie wiedziec że tu siedzi taka masa kretynek, i że dawanie zdjęcia to zły pomysł. Ja gadam z ludzmi wwieku 60 lat na innych forach- mają tam swoje zdjęcia, tak nawet w tym wieku!- i nie licza z pewnoscią na komentarze, ale cudny staruszek.

Gość fabricjo
a co masz tu fote lub miałaś i sie spinasz co :-D nikt tu od razu nie wkleja tylko najpierw przesiaduje w pomarańczy i obserwuje na co moze liczyć ,a poznie niby to przypadkie i z niewiedzy wyskakuje na czarno z fotką zdjęciem i mailem :-D

Gość tytytywe
a ty piszesz o sobie czy co? Tak dałam zdjęcie i spytałam, na ile lat wyglądam. Byłam na wycieczce w lesie, i dowiedziłam się, że w yglądam mało kobieco, i powinnam miec szpilki i kostium, itp. Jestem grubo po 30, dawali mi miedzy 22 a 27, i twierdzili, że wyglądam strasznie staro i okropnie.... Ja nigdy nie miałam parcia na wygląd, moze jestem paszczurem, ale skąd to chamstwo?

Ja jestem przeciętna i mam kompleksy. Dodałam tu sobie zdjęcie nie mając świadomości jacy tu są ludzie :classic_cool: Jak tylko je wkleiłam wmawiają, że specjalnie, żebym była komentowana. A mnie to irytuje. Już w pierwszych dniach zostaje obgadana na forum :O

zaczarowana - ale czym sie przejmowac? Tutaj ludzie w wiekszosci przebywaja dla wyladowania sie, w pracy, po pracy itd. niewiele tu osob, ktore sobie przesiaduje i zachowuje kulturalnie nie majac potrzeby komus dojeebac. Pozostali wylewaja tu swoje frustracje po ciezkim dniu/sytuacji na kogo padnie na tego bec a jak dasz sie i zaczniesz przejmowac to tym wieksza im dasz satysfakcje i po nastepnym ciezkim dniu beda wiedzieli do kogo sie zglosic by sie wyzyc i poczuc lepszym. Nie ma innej rady jak olac cieplym moczem, ta grupa ludzi i tak jest jedno wielkie goooowno warta. A gustow jest sto tysiecy jednemu sie bedziesz niesamowicie podobac a dla innego czlowieka bedziesz zwyczajna, na to nie mamy wplywu ;)

**Mycha, pewnie masz racje, ja sie osobiście zgadzam. Zwykle na każdym portalu społecznościowym daje zdjęcia, ale nigdy nie miałam takiego problemu jak tutaj ;)

Gość tytytywe
zgodze się z mysia, tylko jak świadczy to o naszym społeczeństwie? Dno i dwa metry mułłu... straszna szkoda, że cżłowiek nigdy nie wie z sumie z kim gada, ja lubię, tak jest znacznie ciekawiej... tutaj nawet ciężko byc pod czarnym nikiem, bo człowiek napisze cos co komu innemu nie w smak, i potem zaczynają się ataki.