Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowo-wanioliowaDama

dziewczyny czy zmienilybyscie sie dla faceta?

Polecane posty

jesli by Was o to poprosil, np swoj wizerunek, zachowanie?

diametralnie nie, czyli zachowanie wizerunek nie. ale takie drobne sprawy typu, ze woli mnie w tej czy innej bluzce to spokojnie

Gość ewkawlkp
jak kochasz to zawsze świadomie bądź nie dostosowujesz się do drugiej osoby więc nawet bez takiego wprost mówienia w moim odczuciu tak się dzieje

rozumiem a czy np zgodzilybyscie sie pisac z innymi facetami, bo on tak lubi? albo nosily ponczochy czy szpilki?

albo mnie facet chce taka, jaka jestem albo adieu. albo chce mnie albo swoje wyobrazenie o mnie.

zgaga -swietna odpowiedz ja mam taki problem, wydaje mi sie ze dla niego licza sie tylko ladne ubrania a nie ja taka naturalna bez ulepszaczy

Gość wypowiadam się .....
zasada jest taka że albo mnie ktoś akceptuje taką jaką jestem albo i nie

Tak. Byłabym w stanie wiele zmienić, gdybym wreszcie trafiła na kogoś, kto by mnie chciał.

dziekuje

Rhovvanion mylisz sie, wtedy bylby to zwiazek na sile, a facet mialby Cie za nic, jakby Ci kazal tak bys robila, a i tak by Cie zdradzil

Ale byłby to związek. Poza tym, zmiany w stylu - pończochy i szpilki to nie zmiany, byleby mi nie kazał się puszczać i gołej chodzić, to wszystko jest do zrobienia.

Rhovannion nie uzalaj sie nad soba, widzialam Twoje zdjecia jeszcze wczesniej jest dobrze, nie wiem skad u Ciebie takie kompleksy uwazam ze jestes bardzo inteligentna i mysle ze w koncu znajdziesz swojego ukochanego a raczej nawzajem sie odnajdziecie....

to sa zmiany zmiany, uwierz przechodzilam przez to, facet mi powiedzial kilka razy suczka, kazal mi pisac z innymi ich podniecac a pozniej mu pokazywal te rozmowy bo jak uwazal jego to krecilo, on pisal z inymi dziewczynami robil sobie dobrze na mysl o nich..... Ty bys sie zgodzila?

Gość aaaaaaaaaaaaaapsik
gównoprawda - wszystkie byście z nasraną kupą na czubku głowy latały, gdyby wam facet kazał - żeby tylko do innej nie poleciał

facet to tylko facet, jak jest zakochany to akceptuje swoja druga polowke z zaletami i wadami....liczy sie dla niego ona a nie styl

Zdjęcia, które widziałaś nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. I nie znajdę raczej. Mam 25 lat, nigdy nie byłam w związku, nigdy się nie całowałam, nigdy nie byłam na randce. Kto mnie zechce? Nie znam takiego desperata.

jak jest babiarzem to i tak predzej czy pozniej poleci, nawet zmiana o 180 stopni nie pomoze bo inna wyda sie mu lepsza

25 lat cale zycie przed Toba, chcialabym zebys mi wyslala zdjecia... przeciez sie umawialas z facetami... to sie liczy ;)

Wiesz, mnie żaden babiarz nie weźmie. Oni lecą na ładne dziewczyny, a nie na podstarzałe dziewice.

Umawiałam się ale nie przychodzili, albo uciekali. Więc moim zdaniem, to się zupełnie nie liczy.

Gość ewkawlkp
pończoszki szpilki to codzienność bo on to uwielbia a co do innego faceta kocham mojego chcę by był szczęśliwy jeśli to by miało na to wpłynąć to chyba tak ale tylko i wyłącznie dla niego

no ja tak nie moge, owszem ubieram sie jak moge, takze mialam ponczochy itd, ale jak mam pokazywac innym schylac sie ze mam ponczochy albo stringi to chyba juz cos nie tak....

Gość ewkawlkp
...

Gość Mężatkaaaaa....
Nie nie i jeszcze raz nie ! Gdyby mnie facet poprosił o szpilki i ponczochy , to najpierw sam musiałby w nich chodzić. Jakby chciał , żebym sie goliła na łyso , to sam najpierw musiał by sie ogolić i poczuć jak odrastaja włosy. Jakby chciał seksu analnego to pierwszy musiałby tego skosztować na własnej dupie. Później możemy dyskutować ... Kobiety szanujcie sie do jasnej cholery, mozgu wam brakuje czy jezyka w gębie? , zeby powiedzieć NIE.

Gość Mężatkaaaaa....
Zalezy dla kogo . Ja nie lubię , jest mi niewygodnie.

Nie, nie warto. Prawdziwa miłośc jest wtedy, kiedy kochamy siebie nawzajem takimi jakimi jesteśmy a nie po wsadzeniu w cudne szmatki i jakieś tam idealne kanony zachowań. Prawdziwa miłość jest ponad to wszystko :)

Gość brzydko napisze
Czyli jak facet da sobie cos wsadzic w dupe, to ty tez bedziesz musiala? To ma byc szanowanie sie?

Gość rfgmncfsa
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .