Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowo-wanioliowaDama

dziewczyny czy zmienilybyscie sie dla faceta?

Polecane posty

Gość Mężatkaaaaa....
Do " brzydko napisze" Nie coś, tylko penisa . Pisałam o seksie analnym , a nie o czymś .

Gość truskawkowo-wanioliowaDama
moj mi tak mowi czesto, mowi ze nawet dziewczyny co chodza do szkoly sie tak ubieraja..... zobaczymy co z tego wyjdzie, pewnie ze sa fajne ponczochy wygodne dobre na cieplejsze dni, szpilki tez ladnie wygladaja ale wszystko w granicach rozsadku...

pończochy maja byc elementem życia codziennego czy urozmaiceniem seksu? bo to rzecz nade istotna

Gość GHAH monkey ZWYLF 666 sBIG
Pończochy podniecają na ogolonej nodze kobiety!

U mnie jest tak, zimą nosze pod spodnie bo nie lubie rajstop , a to nie ma nic wspólnego z upodobaniem narzeczonego, aczkolwiek jeśli już do czegoś dochodzi i akurat je mam to jest to dla niego mile zaskoczenie ponieważ czasami (choc nie wciąż bo jak wiadomo "co za dużo to nie zdrowo") ubieram je do łóżka. Za to nigdy nie uważałam tego za przymus -bo on tak chce.. Kiedyś poprostu stwierdził, ze go to podnieca no i mi nic nie szkodzi jak sprawie mu tym przyjemność-ale jest tez tak, że nie możemy spełniać zbyt wiele takich próśb i zachcianek bo wiemy jak to się skończy