Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gush

atrakcyjną kobietę 50+ do sexu dla 35 latka

Polecane posty

Gość gush

Interesuje mnie nierypowy sex, piss, fisting analny - obustronny, masturbacja z kobietami starszymi ode mnie

Gość a cototakiego
piss, fisting analny ?

Jasne :) Antykwariat ! Ona antyk , a On wariat. Swoją drogą sex z taką kobietą jest przeżyciem nie lada jakim. Doświadczenie kochaniutki, w ten deseń uderzasz i bardzo mądrze. Tylko............różnica wieku 20 lat to już "dewiacja" w jakimś sensie, ale próbuj, próbuj; Albo poszukaj "cffanej" 40 latki :)

Gość gush
moze byc i troche mlodsza, byle wiedziala o co chodzi, a za linki dziekuje, znam jako zainteresowany:)

Gość Perw mobilna
Nie były dla Ciebie.

Gość gush
w sumie ciekawe czy w ogole sie jakas znajdzie tak wyuzdana, nawet mlodsza...

wladyslawa, jestes wspaniala kobieta. zdjecie jest niezwykle obiecujace i takie seksi :P mam nadzieje, ze sluzysz pomoca zakladajacym te tematy. czy masz juz swoj fanklub? jesli nie, najwyzszy czas zalozyc. jestem zapracowana i nie moge byc czlonkiem zalozycielem, ale chetnie do niego wstapie :P:D zastanow sie i daj znac. znajdziesz mnie gdzies tu lub tam... wierze w ciebie i z pewnoscia sobie poradzisz 🖐️

dziękuje frida :* ciesze się że Ci się podoba :) tak, tak, cały sercem (i nie tylko :)) służę autorom taki wątków, mam już postów chyba z kilkaset, ale na liczniku tylko 6 :( , co ja zrobię ze takie piękne wyznania młodzieńców pozostają bez ich echa a całe wątki są kasowane :( O fanklubie trzeba tez pomyśleć :P Jestem przekonana, że skupie tam wszystkich moich niedoszłych przepłoszonych partnerów :)

brunne, wybacz, nie zauwazylam cie. coz, starosc nie radosc. na co dzien nosze okulary, ale do kompa nie uzywam wiec czasem czegos niedowiadze 🖐️

Gość uwaga123
seksik z panią powyżej 50 lat był całkiem fajny. Bez tych atrakcji jak sikanie czy wciskanie łapy w tyłek. Po prostu było... bardzo sexi i na swój sposób romantycznie. polecam dojrzałe panie. One mają doświadczenie i cierpliwość. Mówiłem to ja, mężczyzna, 36 lat.

Gość gush
tylko pisac potraficie, a temat inny ;)