Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakajataja

Meble dla dziewczynki

Polecane posty

Gość Jakajataja

Macie do polecenia jakiś komplet mebli dla 4 letniej dziewczynki? Myślałam kupić jakieś białe z tej racji ze będzie miała w pokoju panele w kolorze kości słoniowej. Inna rzecz, ze nie chciałabym przekroczyć 2 tys zł ponieważ i tak je zniszczy i za ok 4 lata je wymienię. Łóżko już mam. Myślałam o szafie, komodzie i czymś jeszcze a do tego biurko ale bez panela bo będzie stało przy oknie. Polecacie jakieś zestawy na Allegro, w brw a może jeszcze gdzieś indziej? Może inne koncepcje kolorystyczne?

Gość Jakajataja
Jest tu kto?

lepiej kupic lepsze, droższe, znane firmy nie pozwalają na ołów, mają wtedy takie meble atesty

Gość Jakajataja
W brw raczej bubli nie ma a to wychodzi 500zł za mebel. To ma być na góra 3/4 lata to bez sensu droższe :) a robimy kapitalny remont to kasy już poszło :) brakuje tylko dla małej a będziemy jej często zmieniać. Na wystroju oszczędzać nie będę ale meble chce w tych granicach. Jakieś pomysły?

Gość jakajataja
podbijam...

Gość krowka-mu
są firmy robiące mebelki sosnowe na zamówienie - naprawdę niedrogie, tylko poszukaj gdzieś poza miastem. za 2 tysiące spokojnie kupisz wszystko łącznie z karniszem i jeszcze coś zostanie. białe meble odradzam - strasznie widać brud, poza tym żółkną z czasem.