Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alienowaa

Powiedzieć nowemu chłopakowi siostry że ta ma zła opinię

Polecane posty

Gość Alienowaa

Tzn no nie zbyt się szanowała przed nim, a poza tym ma za sobą aborcję :| jak myślicie ?

Gość muszka002b
i tak uzna że kłamiesz żeby go przegonić

Gość halo nie do wiary
nie wtrącaj się w nieswoje sprawy! zajmij się swoim życiem!

Gość ogmgm
najpierw pogadaj o tym z siostrą, a tak w ogóle ile ona ma lat?

Gość Alienowaa
Ma 21.

Gość ja mam tylko 7
chyba zazdroscisz, ma 21 lat niech szaleje... ma aborcje to znaczy lepiej tak zobic jak udusic i schowac w wersalce, wogole co cie zycie siostry obchodzi jest pelnoletnia nie???

Gość ogmgm
ale ten chlopak to taki porzadny? lubisz go? czemu ci zalezy na tym zeby on sie od niej odsunal?

Gość Alienowaa
To nie mówić ? Może lepiej gdyby wiedział z kim się spotyka.. ?

Gość głogów12344321
a ty co zwsze swieta byłas??? wiesz ile osob było w cizy i wogole czemu wypisujesz takie rzeczy o siostrze na necie/ wstydz sie kobieto...

Gość Alienowaa
No taki normalny facet, on ma 24 nie wygląda na jakiegoś cwaniaka, dlatego myślę żeby znalazł sobie porządniejszą.. Wiem to moja siostra ale żal mi tego faceta

Ale ty jesteś popierdolona :O W związek własnej siostry się wtrącać, niszczyć jej opinię. Co z ciebie za siostra? Jesteś zwykłym małym, zazdrosnym gównem.

Gość oj chyba jestes
zazdrosna...

Gość ogmgm
alienowa, mysle ze lepiej jesli nie bedziesz sie w to wtracac.. jak bedziesz widziala ze ona go zdradza to wtedy mu powiedz- to co innego. ale przeszlosc to jej sprawa i nie dotyczy jego- tego nowego chlopaka :)

Gość jikenkdnmotylkowy brzuszek
a co zalezy ci na chlopkowi czy siostrze, a moze siostra sie zabujala, kazdy kiedys dorasta, co cie wogole obchodzi jej chlopak, ile masz lat?? kazdy ma jakas opinie wyrobiona lepsza gorsza, szkoda mi ciebie bo nie jestes za siostra.. nie wspierasz jej, chcesz jej kolo dup......... narobic, nie wstyd ci? jak chlopak nhie bedzi ejej chcial to ja sam zostawi a nie ze ty sie bedziesz wpierda........... boze dobrze ze ja mam normalna siostre... chociaz bylo ciezko zawsze bylam ja za nia a ona za mna

Gość hnhnh
a czemu zrobila aborcje??

Gość Alienowaa
Mysle że powinien się dowiedzieć a potem zdecydować czy chce z nią być , tak uważam ona go ciągle kłamie ehh na serio nie znacie jej ani tego chłopaka..

Gość Alienowaa
Ona nawet nie była świadoma, powiedziała że chce i już. Ona ukrywa przed nim że miała aborcję, przecież to chore. Ehh zresztą co ja pisze dzisiaj każda taka

kobieto ogarnij, a skad wiesz ze ona taki porzadny... walil cie cie za stodolka? czy co? ile go znasz, siostra to siotra i zdania nie zmienie, glupia jestes i tyle ci powiem. chyba masz ochote na tego chlopaka, pewnie siostra ładna ma powodzenie itd a ty brzydkamaszkara i zazdroscisz, i pamietajjjj "NA CZYIMS NIESZCZESCIU WŁASNEGO SZCZEŚCIA NIE ZBUDUJESZ"

a co poznali sie i powie ze miala aborcje, to nie takie latwe jak ci sie wydaje. na takie wyznanie potrzeba czasu. chyba jestes duzo mlodsza

Gość ogmgm
alienowa ale przeciez aborcja nie jest takim tematem zeby mowic o nim kazdej osobie ktora sie pozna... moze powie mu, ale po jakims dluzszym czasie? zreszta to jej sprawa, zrobisz chamsko jesli nastawisz chlopaka przeciwko jej, sadzisz ze to nie wyjdzie na jaw? siostra nie daruje ci takiego numeru..

Gość ogmgm
tez mam wrazenie ze jestes o wiele mlodsza i tak jakby zazdroscisz jej..

Gość AUTORKO!
Tutaj same puszczalskie prostytutki się wypowiadają, dlatego bronią siostry! Nie mów mu tego, bo siostra się zemści, ale możesz mu wysłać anonimowy list i wszystko opisać w taki sposób, jakby to pisała osoba z zewnątrz!

Gość nie mow bo narobisz
sobie tylko wrogow... a siostra zapamieta ci to do konca zycia i kiedys ci odplaci...kiedy bedziesz sie tego najmniej spodziewala. zreszta to jej zycie, nie twoje. ps. i co tu mowic, ze sasiedzi, znajomi sa podli i zazdrosni..a tu widac jak "kochana" moze byc siostrunia... szkoda, ze siostra nie wie jaka jestes wredna...

Gość do AUTORKO!
a skąd wiesz czy autorka nie zazdrości siostrze i nie wymyśla historii by go jej odbić? PS sam/a jesteś prostytutką.