Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z probleeem

Poprosiła mnie o wynik testu na HIV...

Polecane posty

Gość facet z probleeem

Spotykam się z dziewczyną od 4 miesięcy. Układało się super, wydawało mi się, że właśnie spotkałem "tą jedyną". Wczoraj spotkaliśmy się u niej i przyznam szczerze, liczyłem że wreszcie pójdziemy do łóżka. :) Było już kilka "gorących" sytuacji, ale zawsze kończyło się na pieszczotach. Zaczęliśmy się całować, wszystko zmierzało w dobrym kierunku, a ona mówi nagle, że musimy porozmawiać i to nie może czekać. Powiedziała, że zanim pójdziemy do łóżka, chce żebym zrobił sobie test krwi na HIV i inaczej nie ma opcji, żebyśmy to zrobili. I że ona sobie robi taki test raz w roku i może mi pokazać choćby zaraz, ale jeśli ja chcę, to zrobi sobie też w tym tygodniu żebym miał aktualny wynik... Wkurzyłem się strasznie, ma mnie za jakiegoś dziwkarza? A może sama tak się puszcza? Powiedziała mi, że miałą dwóch partnerów i od oby wymagała też tych testów, bo to zbyt ważna sprawa żeby ryzykować... Nie wiem co myśleć :O

Gość zjdsd
Madra dziewczyna

moim zdanie chce pokazać ze to ona rzadzi:)) ja tez sie kiedys nabijałam w taki sposób z chłopaków

Gość 235letniprawiczek
co myslec to wiesz, tylko nie wiesz co robic. zrob ten test jakis ci na niej zalezy

Gość jestes kretynem
dziewczyna odpowiedzialna za was dwoje, hiv się przenosi nie tylko drogą płciową, widać kto myśli w waszym układzie

Gość pytajka pytająca
Dlaczego myślisz ze ona uważa Cie za dziwkarza?HIV-em możesz zarazić sie nie tylko przez stosunek ale np u stomatologa,podczas jakiś zabiegów medycznych a także w czasie robienia tatuaży. Ja miałam już robione 4 testy na HIV-dla własnej spokojności. Uwazam ,ze dziewczyna ma racje,proszac Cie o ten test.

Gość sdcdcs
mądra dziewczyna :) nie ma się co obrażać, tylko zrobić test i cieszyć się seksem :)

Gość facet z probleeem
No kurwa, ale przecież się nie puszczałem... spałem z kilkoma laskami, no ale zaraz HIV???? Teraz ciągle myślę że ona się puszcza...

zrob test wiele osob nie wie, ze choruje. inne sie zarazaja po srosunku z 'pozadna' osoba i nie podejzewaja, ze moga byc chore. zakazic sie mozna w wiele sposobow - nie tylko przez sex z prostytutka

Gość dzenifere
a te laski masz gwarancje ze nie zahivione były? widać jak "myśli" facet , lol

robienie sobie testu raz na jakis czas jest odpowiedzialne - polecam np ja oddaje krew - wtedy tez badaja na hiv wiec nie musze dodatkowo sprawdzac. i nigdy nie uprawialam sexu z przygodnymi partnerami itp ale warto wiedziec

Gość n bn
Bardzo mądra decyzja i nie powinna Cię jakoś mocno irytować. Jak najbardziej zróbcie testy.

facet z probleeem No k**wa, ale przecież się nie puszczałem... spałem z kilkoma laskami, no ale zaraz HIV???? Teraz ciągle myślę że ona się puszcza... Jaki debili.... mam nadzieje że ona to dostrzeże zanim Cię przeleci:O🖐️

Gość sdcdcs
ty nie musiałeś spać z wieloma, a twoja byla dziewczyna mogła i wcale nie musiles o tym wiedziec serio nie ma sie co obrazac, hiva ma coraz wiecej ludzi i nie ma co się dziwić, ze dziewczyna tego wymaga a ty musisz malo o tym wiedziec

Gość sadsadadsa
no wlasnie spales z kilkoma laskami. dasz sobie reke i noge uciac ze nic nie masz? robiles kiedys badania?? ejstes pewnien ze jestes na 1000% zdrowy, ze nic nie przywlokles? dziewczyna jest bardzo mądra. nie obrazaj sie tylko ciesz sie ze na taka trafiles. jak nie chcesz jej to ja ją wezmę. ja robie sobie testy raz na rok tez. a nie spales z chmarą.

Gość sdcdcs
bo on mysli ze skora spal z kilkoma, to na pewno jest zdrowy :o :o :o

Gość dzeniferekuku
on jest taki mądry jak moja znajoma, pół miasta ją miało w tym gość, co bzyka galerianki( więc ryzyko zarażenia rośnie lawinowo) , ale jest zdrowa , bo tak uważa.U gina była 5 lat temu.Nie ma jak żyć pobożnymi życzeniami , wołałeś od tych lasek testy? A skad wiesz ilu je miało przed tobą? Ja bym cie mopem nie tknęła nawet , pewnie już masz jakiegoś syfa

Gość gbsrtg
facet z probleeem powiedz nam skad się tacy kretyni biorą jak ty? wiesz co może i lepiej nie zawracaj mądrej dziewczynie głowy. przynajmniej pozbędzie się takiego idioty jak ty :o

Gość facet z probleeem
Dobra już dobra, nakładliście mi do głowy... ;) Poczytałam trochę w necie też, chyba nie zdawałem sobie sprawy z tego, że można się zarazić na wiele sposobów. Zrobię test, pozdrawiam!