Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopattraaaaa

rezygnacja z dlugich wlosow-nowa fryzura..

Polecane posty

Gość kleopattraaaaa

chcialabym cos w moim wygladzie zmienic..odkad pamietam mialam zawsze dlugie wlosy, kiedys byly puszyste i mialam ich duzo teraz po wielu farbowaniach jest ich o wiele mniej...ciagle mam je zwiazane w konski ogon...mam 33 lata i chcialabym cos nowego...mozecie mi doradzic jakas fryzure dla okraglej twarzy?...na piatek zapisalam sie do fryzjera..

Gość eddddrrr
zapytaj fryzjera on powinien ci doradzić, co będzie ci pasować a co nie

Gość germanistka86
no lepiej poszukaj w necie fryzur, bo jak Ci fryzjer doradzi i obetnie to możesz wyjść zapłakana.

Gość kleopattraaaaa
powiem szczerze, ze po ostatniej wizycie u fryzjera bylam zalamana...i teraz chcialabzm mu ewentualnie cos zasugerowac...

Gość eddddrrr
to go zmień skoro nawet doradzić dobrze nie umie

Krótkie włosy typu bob u kobiety z okrągłą twarzą wyglądają okropnie. Twarz wydaje się jeszcze większa. Po prostu brzydka. Wiem po sobie, bo sama się tak kiedyś skrzywdziłam :D Najładniej nam w włosach do obojczyków lub ramion. Albo całkowicie krótkich, do ucha.

Gość baboooszka
może bob-tył krótko,a boki dłuższe+wycieniowana grzywka na bok? jaki kolor masz wosów?

Gość baboooszka
pancerna kołdra czy jak ci tam to,ze Tobie było nie fajnie w bobie nie znaczy,ze autorce tez nie spasuje ja mam okrągłą twarz,i obecnie mam dłuższego boba(tył krótko,boki dłuższe i grzywke na bok-tak doradził mi DOBRY fryzjer) i kazdy mi mówi,ze ładnie mi w tej fryzurze a miałam włosy długie,choć wycieniowane na górze i po bokach to i tak mnie jakoś one przytłaczały i dlatego zdecydowałam sie na radykalne sciecie

Gość happy hair
Moim zdaniem, jeśli masz długie włosy to z nich nie rezygnuj bo bedziesz załowała. Popros o wycieniowanie włosków, abył ładnie sie układały i tyle.

Gość kleopattraaaaa
tamten fryzjer juz splajtowal:) ide do nowego...podobno jest super. teraz mam wlosy do pol plecow...wiec na fryzure typu bob chyba sie nie zdecyduje..myslalam o scieciu do ramion, moze troche krocej...i takiej dluzszej grzywce na bok..co wy na to?

Asymetria,jedna strona dłuższa druga krótsza. Włosy na szczycie wycieniowane i dobrze ułożone. Do twarzy okrągłej nie możesz mieć gładkiej okalającej fryzury. Do krótkich fryzur trzeba dobrze dobrać kolor bo co z tego jak fajne cięcie jak się dobrze nie bedzie prezentowac

Asymetria,jedna strona dłuższa druga krótsza. Włosy na szczycie wycieniowane i dobrze ułożone. Do twarzy okrągłej nie możesz mieć gładkiej okalającej fryzury. Do krótkich fryzur trzeba dobrze dobrać kolor bo co z tego jak fajne cięcie jak się dobrze nie bedzie prezentowac