Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość H o n e y

Co sądzicie o Honoracie Skarbek?

Polecane posty

Gość H o n e y

Czy podobają się Wam jej piosenki, jej wygląd, zachowanie, ogólnie wszystko?

Gość Venus Milowic
Pomiot szatański. :O 🖐️

Gość fblkflkfdlkflkg
Jest śliczna zzdroszcze jej i przeklinam ze ja dostałam gówno nie ciało, a ona ot tak poprostu je ma!!!!

Gość H o n e y
Moim zdaniem jest ładna, ma fajne piosenki i fajnie się też prezentuje.

Gość fblkflkfdlkflkg
Nie jest ładna, a ŚLICZNA! nienawidze takich kobiet, bo im zwyczajnie zazdroszcze żadna ich zasługa mieć fajne ciało Dlaczego nie ja 😭

Gość H o n e y
Nie koniecznie nie ich zasługa. Na urodę też trzeba nie raz popracować. Kto wie czy ona nie stosuje diety, nie męczy się na siłowni i czy nie zrobiła co najmniej 1 operacji plastycznej. A czemu masz jej od razu nienawidzić? Przecież ona nic Ci nie jest winna.

Gość fblkflkfdlkflkg
Tak, dla osoby która jest niewidoma być może i jest :( to takie niesprawiedliwe, gdybym miała wybór nie urodziłabym się

Gość fblkflkfdlkflkg
Ale co ma zadbanie do urody?! Mi chodzi o wrodzone cechy jak np ładna twarz długie nogi etc, a nie o to czy taka osoba się zapuści i przytyje 20kg.

Gość H o n e y
Ale ona też na pewno nie ma wszystkiego bo nikt nie ma wszystkiego. Kto wie czy nie cierpi więcej od Ciebie.

Gość fblkflkfdlkflkg
Ale kazde cierpienie jest łatwiej znieść gdy się wyglada dobrze, nawet ludzie inaczej traktują ładnych ludzi.

Gość Aaron Nusselbaum
Lech "Bolek" Wałęsa - Lejba Kohne Aleksander Kwaśniewski - Izaak Stoltzman Jolanta Kwaśniewska - Konty Lech Kaczyński - Kalkstein Adam Michnik - Aaron Szechter Leszek Balcerowicz - Aaron Bucholtz Włodzimierz Cimoszewicz - Dawid Goldstein Józef Oleksy - Szymon Buchwio Stefan Niesiołowski - Aaron Nusselbaum Andrzej Olechowski - Mosze Brandwein Marek Borowski - Szymon Berman Bronisław Geremek - Berele Benjamin Lewartow (syn Borucha i Szarcy) Zyta Gilowska - Zyta Morgenstein Jan Maria Rokita - Izaak Goldwicht Lew Rywin Lejba Riewin Jerzy Urban - Josek Urbach Mariusz Walter Moryc Szpigelbaum Hanna Gronkiewicz-Waltz - Hajka Grundbaum Hanna Suchocka - Hajka Silberstein Izabela Sierakowska - Rebeka Sommer Jan Krzysztof Skubiszewski - Szymon Schimel Jerzy Jaskiernia - Aaron Aksman Grzegorz Kołodko - Samuel Hanerman Marian Krzaklewski - Dawid Zimmerman Jacek Kuroń - Icek Kordblum Andrzej Milczanowski - Aaron Edelman Mieczysław Rakowski - Mojżesz Rak Leszek Moczulski - Robert Berman Janusz Lewandowski - Aaron Langman Tadeusz Mazowiecki - Icek Dikman Jan Krzysztof Bielecki - Izaak Blumenfeld Andrzej Wajda - Krohmann Władysław Frasyniuk - Rotenschwanz Michał Boni - Jakub Bauer Boleslaw Bierut - Rotenschwanz Ryszard Bugaj - Izaak Blumfeld Lech Falandysz - Aaron Fleischman Aleksander Hall - Miron Hurman Piotr Ikonowicz - Dawid Goldsmith Helena Łuczywo - Chaber (ojciec), Guter (matka) (AGORA S.A., współzałożycielka Wyborczej) Janina Paradowska - Rachela Busch Magda Umer (piosenkarka) - Humer (córka zbrodniarza UB) Mieczysław Wachowski - Jakub Windman (oficer SB) kard. Franciszek Macharski - Finkelstein ks. prof. Józef Tischner - Blumstein

Wrodzonych cech(wad) to w tv nie zobaczycie :) Flb... Uwierz, że jesteś piękna to dla innych też będziesz, pozdrawiam

Gość fblkflkfdlkflkg
Ja już jako 6l dziecko byłam poniżana i nawet bita przez "kolegów" właasnie dlatego ze byłąm brzydka, w wieku ok 9l chciałąm umrzeć żadno dziecko nie zasłużyło na taki los.

Gość H o n e y
Tutaj się nie zgodzę. Pełno ładnych ludzi jest bardziej nieszczęśliwych niż ci brzydcy a z tym lepszym traktowaniem ładnych przez ludzi to też różnie bywa. Nie wszystkim pomaga uroda.

Gość krenttttt
wyglada przecietnie, jakby nie byla popularna przez spiewanie to z tlumu by sie nie wyrozniala, styl ma oklepany nic od siebie, talentu nie ma, tylko spiewa czysto nie lubie jej, i nigdy nie oddam na nia zadnego glosu, ale jak chce dalej robic z siebie taka idiotke to prosze bardzo hehehehe :D

Gość fblkflkfdlkflkg
Tak tak, i za chwile usłysze że liczy się wnętrze- jasne.

Gość krenttttt
hhahahaah, honejka sama załozylas temat, o nie moge prosze Cie nawet tutaj zasrasz

Gość H o n e y
To oczywiste, że wnętrze jest ważniejsze niż zewnętrze. Często jest tak, że ładne dziewczyny podobają się innym dopóki nie strzelą jakiejś gafy. Jak już natomiast niewłaściwie się odezwą to czar pryska i ich wartość spada. Znam z kolei brzydkich ludzi którzy podobają się innym z charakteru i dlatego są szanowani.

Gość H o n e y
Ja nie jestem Honoratą Skarbek tylko jej fanką!

Gość fblkflkfdlkflkg
Tylko ze ładny człowiek nie musi udowadniać ze jest coś wart, bo z góry jest traktowany lepiej. Przeciez to widać już nawet w szkole. U mnie Maryja na przedstawieniach to była ładna TĘPA dziewczyna, brali ją do przedstawienia bo była ładna ... :o

Gość michalekkkkkhhh
wg mnie talent to ona ma zerowy, co najwyżej do robienia lasek :P i na pewno poprawiała wygląd, było gdzieś porównanie sprzed 1,5 roku chyba i teraz, to zupełnie inny ryj :o i jest taka głupia...w wywiadach to po prostu się pogrąża. u wojewódzkiego była to nie wiedziała kto rządzi w pl...

Gość krenttttt
hahahahaha, ja pierdziele nie wierze, az taka zdesperowana jestes, honorata idz na swojego blozka

Gość fblkflkfdlkflkg
Poznaniak Obcnie zaczełam wychodzić z domu, bo przez dlugi czas tego nie robiłąm. Bałam się ludzi i w sumie nadal tak jest, pokonuje to, ale czuje się pobity pies który raz na zawsze stracił zaufanie do ludzi.

Gość H o n e y
No ale często się też słyszy, że "ładne dziewczyny są głupie" a jeśli mają w dodatku blond włosy to już zupełna tragedia. Niektóre osoby zgadzając się z tym powiedzeniem - dyskwalifikują ładnych ludzi zanim ich jeszcze poznają.

Gość krenttttt
teraz jestem przekonana ze to Ty (: błyszczysz głupotą, juz ja Cieee znam i te Twoje kiepskie sztuczki honcia nie zasmiecaj kafe, tutaj byl spokoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Gość fblkflkfdlkflkg
Lepiej być ładnym i uważanym za głupiego niż brzydkim i też uwazanym za głupiego.