Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

córka rybaka010

chce mi się pić coca-cole

Polecane posty

Gość 6hgffffffhgf
wiesz co? kilka minut temu myślałem o coli z biedronki, że bym sie napił :classic_cool:

Gość kamilkaaa1
mi tez, poszlam nawet do sklepu ale byl zamkniety

Gość kefir;
ja wolę waniliową

Gość Święta Walnięta
Coca-Cola zawiera diabelskie nasienie. Nie pijcie tego.

Gość kefir;
jakbym nie pił, to już bym totalnie w deprechę popadł :o

Gość w jednej puszce coli
jest taki poziom cukru jakbyś sobie posłodziła 10 razy łyżeczką cukru, może od czasu do czasu to pij, bo to cholerne świństwo, lepiej już na kawę się przerzuć. Z czasem można dostać cukrzycy i innych chorób od tego gówna jakim jest cola.

ja piję cole na codzień. W sumie fakt-od tamtego czasu przytyłam. Ale wyszło mi na zdrowie bo byłam niemiłosiernie szczupła a teraz jestem w sam raz :):) odkąd zaczęłam pić cole :)

Gość kefir;
ja na kawę na pewno się nie przerzucę, jest ohydna, a w ogóle są rzeczy dużo gorsze niż cola

"co robić? Jestem załamana" Nie masz większych powodów do zmartwień, mówisz jak nałogowiec co nie może się obyć od petów, czyżby cola uzależniała?

"ja piję cole na codzień. W sumie fakt-od tamtego czasu przytyłam. Ale wyszło mi na zdrowie" Codziennie?? wyszło na zdrowie?? dziewczyno w takim tempie w wieku 50 lat będziesz już mieć cukrzycę, problemy z wątrobą i podobne. Cola jest dobra raz na tydzień, ale nie codziennie. Poczytajcie jakie tam świństwo jest mówię serio. Już lepiej kupcie sobie green-upa pobudza, a nie ma tyle gówna co cola

Gość 89iop
moze po tej syfiastej coli masz bąble na nogach? byle co jesz,byle góeno pijesz a potem płaczesz ze cię swędzi :P

Gość kefir;
a to co powiesz o osobach, które codziennie piją 1-2 litry napojów energetyzujących i mają się dobrze ?

a to co powiesz o osobach, które codziennie piją 1-2 litry napojów energetyzujących i mają się dobrze ? Powiem Ci, że mają się dobrze do czasu... jak ktoś jest młody może pić i nic mu przez najbliższe parę lat nie będzie. Ale to się w organizmie kumuluje i koło 40-50 zaczynają się problemy. Skumulowany cukier dał o sobie znać. Jak ktoś chce może pić po 5 litrów nic mi do tego tylko ostrzegam

Gość kefir;
a propo cukru, niektóre soki winogronowe mają go znacznie więcej niż cola i energetyki

Gość chemikkkk
jakby 30 min moczyć zęby w coca coli, to z uzębienia by nic nie zostało, rozpuściłoby się, także sprawdź stan swojej jamy ustnej. cocacola jest koszmarnie szkodliwa ale dobra:D

Gość chemikkkk
dodatkowa ciekawostka, jeśli jest nam niedobrze, warto dostarczyć naszemu organizmowi coli, natychmiast działa i wszelkie mdłości mijają .(:

kola smakuje jak szczochy :o ta oryginalna to porazka, ta z biedronki to musi byc dopiero szajs. strasznie slodkie to jest. jak mozna to pic?

Gość oficjalnaa
fuuuuuuuuuj, strasznie nie lubie coli.. i tak tak, słyszalam juz pare razy ze jestem dziwna bo nie lubie ziemniaków, coli, bitej smietany, piwa i chleba ..;p

Gość kefir;
i w ogóle większość napojów, czy soków dostępnych w sklepach ma w sobie bardzo dużo cukru

Gość kefir;
jeden się zastanawia jak można pić cole, inny jak można pić samą wodę, każdy ma swój smak

Gość jesteś uzależniona od coli
nie wytrzymuje...musze sie napic coli. Jak nałogowy palacz:musze zapalić. idź na jakiś odwyk dla anonimowych colożerców

Gość i sie wyda
PO coli chce sie jeszcze bardziej coli......cola uzależnia!!!!!!!!!!!!!!

Gość qw12
ja ni rozumiem jak można pić colę dla mnie jest ohydna, strasznie słodka w smaku ale to może dlatego, że jaw ogóle nie lubię słodyczy :P