Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

jestem załamana ................!

Polecane posty

zero adoratorów! a jeszcze parę godzin martwiłam się, że za dużo ich no i ...spławiłam takiego jednego w miare ogarnietego :O

Gość Poprawna
Musisz mieć wyjsciową buzię?

wyjściowa buzia? tzn do czego...sama nie szukam jakichś misterów, grunt by byli sympatyczni i w moim typie, jeden był z lekka chamowaty to go skreśliłam z listy! ma 190cm więc się uważa za niewiadomo kogo :o tacy wysocy często mają duze pauki :O

oo skizto :D niedługo będę w Twoim rejonie :classic_cool: tzn przejazdem ale może przez szybę pociągu Cię zobaczę:D a czym jesteś załamana? :(

Gość a ile Ty masz,
wzrostu, bo dla mnie 190 to już wielkolud :D

że ja? mam 170coś :classic_cool: dla mnie też wielkolud, najlepsi są tacy koło 175 :D :) o łódz fajnie nigdy tam nie byłam :D to tak sama sie wypuszczasz? na pewno kogoś poznasz :)

no nie bardzo mi się układa z matką, wiec się wyprowadzam na jakis czas. Ale na krótko bo tutaj mam miłośc mego życia :D:D HEHEHE. Podobno brzydkie miasto :(:( A ty co będziesz robiła w moich rejonach?

jade do kumpeli na impreze :) ale nie bede nic wiecej pisać bo zawsze jak pisze na kafe o imprezach albo facetach czy też pracy to potem nic z tego nie wychodzi 😭

to bedziesz czy w końcu sie wyprowadzasz? :D w sumie jak chcesz to mozesz jechac ze mną na impreze :D chociaż nie gwarantuję, że bedą ciacha :O

chyba bardziej będę, bo tam nie zostane na długo :D:D Impreze? Kobieto, jaki ja mam teraz rygor w domu! Ło jezuuusa. Już odliczam do 18 i tego aż wyfrunę z gniazda :O:O

ja 18 dawno skończyłam i co? nadal nie pozwalają mi: - chodzic na szpilkach - nosiśc dekoltów - ubierac sie jak dzivka - malować wyzywająco - mieć chłopaka - mieć kochanka - myśleć o seksie :classic_cool: - podróżować ałtostopem

ja musze byc maks o polnocy w domu i nie moge wychodzic na nocki. Moi rodzice są święcie przekonani, ze seks mozna uprawiac tylko w nocy! To jest zenujace.

to się trochę wyżalę - poznałam chłopaka...(blondynek :classic_cool:) nie jakiś mega piękny, ale mi się spodobał... a teraz jest mi przykro...on na pewno ma dziewczyne! 😠:(

to moi rodzice pod tym względem są naprawdę dziwni ale i wyrozumiali - zawsze mogłam chodzic na imprezy ale musiałam wrócić o 23(tata po mnie przyjezdzal :O) albo o 7-8rano :D zabraniali mi szwędać sie po nocy :D

zazdroszczę Ci :D:D A o wspólnym wyjezdzie z chłopakiem moge pomarzyc :O Zawsze możesz go odbic :classic_cool:

nie sądzę... nie mam nikomu nic do zaoferowania :O czemu zabraniają wyjazdu?:D przecież znają chyba Twojego chlopaka i go lubią?

no własnie go połowa mojej rodziny zna, z moja babcia gada przez telefon nawet :O Ale argument jest taki ''to nie jest jeszcze Twój narzeczony''. Jestem tak wkoorwiona, że niedługo chyba przydreptam z pierścionkiem na palcu!

z drugiej strony to dobrze,że tak sie o Ciebie martwią :) gdyby moi nie pozwalali mi wychodzić z domu to do dziś mogłabym się cieszyć dziewictwem 😭

za to masz dużo wspomnień, a ja w tej złotej klatce moge sobie najwyzej w łeb pierdzielnąc.

grunt w tym,że nie mam wspomnień :D tyle wykasowałam...zwłaszcza momenty z ex... o dziwo jestem teraz bez tego "bagażu" szczęśliwsza o wiele. A jak nie straciłaś jeszcze cnoty to radzę Ci ją zachować! :D żebyś się nie stała taką nimfomanką jak ja :O

Gość bo jestes za tym z kim jestes
:-0 :-0 :-0 Poznali sie na tobie :-0

z tą cnotą to 🖐️ Bytom może i jest brzydki, ale jednak swoje to swoje i ma sie inne spojrzenie.

Skizto, jak to, co piszesz ma się do Twoich "super wyluzowanych rodziców, z którymi masz niesamowity kontakt i to właściwie, bardziej Twoi kumple, niż rodzice..."?