Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

jestem załamana ................!

Polecane posty

no właśnie ciągle sie zastanawiam co sie w nich zmieniło, że wszystko się dla mnie skończyło :O Im starsza jestem tym mniej mogę :O

Gdybym ja miał ładną, nastoletnią córkę, trzymałbym ją pod kluczem, a randkować mogłaby tylko korespondencyjnie ;)

Gość manio ciekawski=)
Nic się nie zmieniło, tylko pod wpływem hormonów, czasowo głupiejesz i oni to widzą i stosują środki zabezpieczające :D

możesz podac sobie reke z moim ojcem. On lubi mojego faceta, ale sie czepia, ze ja jestem za ladna na faceta, ze on za stary dla mnie, ze tylko chce mnie wykorzystac :D:D:D Tragedia.

za stary :D :D 21 latek za stary :D hah no moi rodzice by nie mieli takiego problemu, bo najstarsi jakich dopuszczam do obecności w moim życiu mają z reguły 1-2 lata mniej niż ja:D może byś też sie przerzuciła na młodszych?:)

Nie, nie, nie. Ja się już nie planuję przerzucac :D:D:D Tzn. to niby są tylko 4 lata ale jak to mój tata mówi ''Facet w tym wieku ma już pewne potrzeby!''

Gość manio ciekawski=)
Facet w wieku 18 lat, też ma pewne potrzeby. Chłopak w wieku lat 16 też. Niżej nie będę sięgał bo też :D

Gość manio ciekawski=)
Dodam jeszcze, że do tego "przerzucania", zupełnie nie trzeba planu. :D

Gość manio ciekawski=)
Kobieta ma, ale nie dziecko, które nie ma nawet 20 lat :classic_cool:

Gość manio ciekawski=)
Wbrew pozorom, to nie jest brak logiki. Oczywiście, że nie tylko w nocy, ale nic tak nie sprzyja jak wspólne wyjazdy z noclegiem. Nie bądźże dzieckiem ;) Przecież, pomimo chęci, jednak Twój szanowny i mądry ojciec, nie może zabronić Ci, wyjść w ciągu dnia. To byłoby nie tylko nielogicznie ale i psychologicznie zabójcze dla delikatnej psychiki dorastającej córki i przede wszystkim niewykonalne, bo nie żyjemy niestety w czasach gdy ojciec był w domu prawodawcą i egzekutorem :D

No ale skoro spędzam z chłopakiem czasami nawet 10-12h dziennie na wyjazdach to chyba też sprzyja? Albo jak jestem u niego do północy? W każdej chwili można to zrobic. A najlepsze jest to, ze ojciec mi mowi ze mu kity wciskam. Bo wczoraj bylismy w ogrodzie botanicznym na spacerze, na kortach w tenisa pograc a on dodał ''może jeszcze w kosciele bylas?'' ZAWSZEEEEE Źleee

moj ojciec też mnie zawsze o wszystko podejrzewał, że go oszukuje, ale pewnie wie co mam na sumieniu :D mama woli żyć w nieświadomości :) :O

Gość vergin
ejj to ile wy macie lat?? 17 ??