Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmiottt

PIS czy PO krótka piłka

Polecane posty

"to jest smieszne, tusk poruszył całą polską, juz zapomnieliscie co działo się w styczniu/lutym jak miała wejsc ustawa acta" Ja sam byłem przeciwnikiem ACTA ale to pospolite ruszenie to raczej było oburzenie ludzi chcących korzystać z cudzej własności bez chęci zapłacenia za nią.

Gość RUDYYYYY
RUDZIELCU SZYKUJ SIE NA ODEJSCIE TO TWOJA OSTATNIA KADENCJA

Gość Polak..Mały
Dareios --> Pis domagał się stymulacji? Co mnie obchodzi czego się PIS domagał?? Ja widzę na liczbach i na wykresach, że PO i SLD razem wzięte zadłuzyli mnie i moje dzieci bardziej kilka razy bardziej, niz PiS!!! Zatem zasadne jest stwierdzenie, że PIS JEST MNIEJSZYM ZŁEM !!!!

Gość Pan Bronek
Dareios Hehehe, tak rozszprzedawana, czyli co? Ponad 300 firm pajacu tylko w tym roku. Lasy państwowe, energetyka, bo telekomunikacja już dawno sprzedana i zamieszani są w to posłowie PO. Może tęopaku nie wiesz, ale energetyka, gazownictwo i telekomunikacja są sektorami strategicznymi i nie mogą być oddane w ręce obcego kapitału. A co do kasy, która żyd Rostowski wziął za sprzedaż masy firm, w tym przynoszących dochód do budzetu, to forsa wyparowała. Milcz ignorancie, bo bliżej ci do zwierzęcia niż do człowieka. Nic waszego mlodego pokolenia nie interesuje. Dla rządzących światem jesteście nieoświaconym bydłem i tak was oficjalnie nazywają.

Gość gkgkgkgkkgk
A jak odniesiesz się do opłat za deszcz, snieg, przeciez to naturalne zjawisko. Albo odebranie działek, sprzedaż polskich lasów, by uregulować długi. wykaż się

Gość jesli PO odejdzie
jesli Po odejdzie nie chce PiS-u .Mieli czas i go s..Nie chce PiS-u, nie chce PiS-u . Chce inna prtie , tylko nie PiSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!

Gość jestembrzydkigej
jak na teraz PIS to mniejsze zlo, dobrze jakby sie uksztaltowalo cos nie POPISOWEGO bez ukladow

Gość FLONNDRA
PO niech się POżegna faktycznie, przepraszam że oddałam głos na ten rząd.

Gość jestembrzydkigej
tez uważam, że PIS to paranoja, ale przynajmniej wszystkiego nie wyprzedadzą, nie rozkkradną i nie rozwalą :(

Ubolewam, ale nie widze na obecnej scenie politycznej alternatywy. Nie ma partii prawdziwie liberalnej, a wśród wszelkich socjalistów i państwochwalców, PO jest najmniej socjalistyczne

Gość to jaaaa.
Masz rację Dareios, jak mają nas skubać, to już co do grosika! Jeszcze wszystkiego z nas nie wycisnęli! a więc do boju PO, jeszcze mnie stać na chleb, więc możecie ze mnie jeszcze wysysać złotówki.

Gość ja moze i bym byla za PiS
ale zeby wszystkich jej czlonkow wymienili . Nazwa jak najbardziej tak.

Gość to jaaaa.
mam parę pomysłów jak oskubać polaków z każdego grosza, chętnie podeślę pismo do premiera. trzeba spłacić długi, czas leci.

Gość jestembrzydkigej
Dareios w moim miescie po prostu sa dokladne przyklady wyprzedać, rozkraść, rozwalić wszystko za tolerancją osób z PO, albo powiązanych, albo przez nie same

a jakieś konkrety? bo wiesz, większość osób myli rozkradanie z prywatyzacją która z punktu widzenia ekonomii jest jak najbardziej pożadana.

Oglądacie superstacje bez ograniczeń około 23 codziennie ? Ludzie przekląć PO nie mogę :) a prowadzący dwoi się i troi żeby Tuska bronić :)

Gość NIGDY W ZYCIU!!!!!!!!!!!
RUDY JUZ NIE OTRZYMA MOJEGO POPARCIA

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pis bobki

Gość stop zdrajcom Polski
PiS

Gość zdecydowanie PO
!!!!!! Glos moj, mojej calej rodziny, przyjaciół i bliskich znajomych.

Gość CFANIAKXXX
Za PO mamy 23% vat, zabrane becikowe, ogromne osłabienie Polskiej waluty, benzynę blisko 6zł. Co tu dużo mówić nawet protestować musiałem 2x w sprawie ACTA. wstyd mi się przyznać że na nich głosowałem. Wole PIS 1000x a to że mają jakieś tam zboczenia smoleńskie czy inne dyrdymały to i tak MNIEJSZE ZŁO. Obecnie nawet moja ulubiona pizza kosztuje więcej. Kucharz powiedział wprost czyja to wina. Błagam nie głosujcie na PO. LICZBY NIE KŁAMIĄ.

Gość dfcscsdcssdf
ZYCZE TUSKOWI JAK NAJGORZEJ

Gość ;)))))))))))))))))))))_
CFANIAK ZAPOMNIAŁEŚ DODAĆ, ŻE: - POLSKIE LASY SĄ SPRZEDAWANE, BY SPŁACIC DŁUG -DZIAŁKI BĘDĄ ZABIERANE - W MOIM MIEŚCIE ZBIERANO OPŁATY ZA DESZCZ I ŚNIEG JAK MAM WYŻYC ZARABIAJĄC 1500 ? RÓWNIEZ PROTESTOWAŁEM PRZECIWKO ACTA POLSKA SIĘ STACZA, A WYZNAWCY PO ZNISZCZĄ NA WYBORACH POLSKĘ.

Gość moja rada dla was
jedźcie pracować na budowy do Nimiec, przysyłajcie forsę rodzinom i jakoś to będzie, berzcie przykład z pana premiera, za młodu szlajał się po budowach w całej Europie, w Norwegii budował szkołę, malował kominy i robił remonty mieszkań, chłop się nie bał pracy i wyszedł na ludzi a wy byście chcieli mieć wszystko na tacy pod nos postawione PS popieram PO

Gość kiyth
"Dareios PO jest najmniej socjalistyczne " PO najmniej socjalistyczne??? :D:D to właśnie PO ciągle podnosi podatki i wprowadza nowe!!! PiS podatki zmniejszał! obniżyli dochodowy, wprowadzili ulgi na dzieci, obnizyli skłądke rentową aż o 7 % ! itd. WIĘC CO TY IDIOTO PIE­RDOLISZ?? :D:D