Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy w sumie

dlaczego ludzie reagują agresją gdy im lekko i delikatnie

Polecane posty

Gość ciekawy w sumie

wykazać iż nie są tak sprytni za jakich się uważają ? w sumie to mają chyba nawet z tego powodu straszny żal ,a już wszelakiej maści oszuści i krętacze reagują wręcz histerycznie .

Gość wytwałycep
bo ludzie to egoiści są

Gość bkjniughkihu
a dlaczego uznajesz za stosowne wytykać ludziom ich wady? to Twoi przyjaciele/rodzina? prosili Cię o to, radzili się Ciebie? jeśli nie to po prostu wtryniasz nos w nie swoje sprawy ja mam w dupie co kto robi, ktoś chce to wyrażam swoją opinię, a jak nie chce to się nie pcham, tak samo nie lubię jak ktoś mi się wpierdala

Gość ciekawy w sumie
aha

Gość ciekawy w sumie
"bkjniughkihu "mowa tylko o ludziach ktorzy w ten czy inny sposob wpierdolili nos w moje sprawy ,twoj komentarz jest bezprzedmiotowy.

Gość wytwałycep
hehe nie ma co z oszustami gadać tylko od razu do skarbowego i na policje :)

Gość ciekawy w sumie
a tak

Gość bkjniughkihu
wobec pierwszego postu na który odpowiadałam, gdzie rozważasz jedynie dlaczego ludzie reagują tak a tak jak im coś wykazujesz, jest jak najbardziej na miejscu:) następnym razem po prostu napisz wszystkie aspekty a co do tematu, ludzie często kreują siebie na znacznie lepszych niż są w rzeczywistości, mają złudny obraz siebie, zaczynają w niego wierzyć wszelkie podważanie tego kończy się tak a nie inaczej bo bronią się przed odebraniem im tej iluzji np. że są uczciwi ( a tak naprawdę popadli w najpodlejszy relatywizm moralny), super sprytni, przebiegli, geniuszami manipulacji itd. poddając w wątpliwość wizerunek który sobie wykreowali i z którym się utożsamiają podważasz ich tożsamość

Gość ciekawy w sumie
dziękuje ,takiej odp oczekiwałem .