Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaMiii

PRAWO NA UNIWERSYTECIE MIKOŁAJA KOPERNIKA W TORUNIU - BARDZO PROSZĘ O OPINIE

Polecane posty

Gość MalaMiii

Hej! :) Dowiedziałam się wczoraj, że dostałam się na prawo na UMK w Toruniu. Czy ktoś z was może miał z nim styczność? Jacy wykładowcy? Jaka atmosfera? Studia ciężkie? Po roku chciałabym może się przenieść na UWr, w tym roku zabrakło mi parę punktów.

Gość dziewczyno wez sie uspokoj
tak ;) jest łatwo, nie jest ciezko ;) przynajmniej dla mnie ;) sporo cwiczen trwa tylko 45 minut a nie półtorej godziny. nie jest trudno miec 4 czy nawet 5. historia moze sprawiac problemy. prawo konstytucyjne jest beee. w ykladowcy- jak wszedzie rozni. 1 rok jest latwy, drugi gorszy, ale generalnie chyba 4 dopiero meczy. a tak spoko-loko. odrzuc wizerunek kujacego studenta prawa. w ciagu roku nie ma duzo nauki. przed sesja jest sporo ale to jak na wiekszosci. ale pamietaj jak chcesz sie dostac na aplikacje to nie ucz sie na zalczenie albo na ocene. ucz sie na wiedze. i jak wszedzie, chcesz cos osiagnac musisz byc jedna z najlepszych. aby taka byc musisz sie uczyc. jak chcesz milo, przyjemnie i sie przeslizgnac to spoko dasz rade i tak ;)))

Gość dziewczyno wez sie uspokoj
poza tym nie pisz tutaj tylko wez sie przenies na umkc i tam pisz w dziale prawo pozdrawiam