Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Dziewczyny. Miałyście kiedyś?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

Spermę w uchu, spuścił Wam się choć raz partner na małżowinę uszną? Tak że przed samym orgazmem, przycisnął penisa i wtrysnął w przewód słuchowy zewnętrzny (otwór)? No bo... językiem, to miło jak się liże ucho, prawda? Domyślam się, że może być to niebezpieczne i do zapalenia ucha prowadzić, ale. Ale czego się nie robi dla przyjemności.;) Całus z językiem, w ucho.😘;)

Gość ludzki przedmiot
Dzień dobry Vercia.😘:) Z opowieści czy doświadczenia?

Gość ludzki przedmiot
😍 Mocz partnera ma właściwości magiczne. Miłość. Kochana. Chyba się zakochałem w Tobie, Vera.:(

To była kryzysowa sytuacja, niedojdo. :O Ale fakt faktem - pomogło. Mocz ma przecież działanie antyseptyczne, nie?

Gość fanka jasona stathama
mocz jest jak najbardziej sterylny .. co do tematu , w ucho nie , ale strzelil mi do oka - oczywiscie nie zeby specjalnie :P

Gość ludzki przedmiot
A w oko to chyba piekło?;)

nie pamiętam Przedmiocie :)

skąd czerpiesz pomysły na zakładanie tak durnych tematów??;-) czyzby wyobraznie twoja nie znała granic?

Gość ludzki przedmiot
Dziękuję Piwna, ogólnie miło mi się zrobiło.:D Pozdro🌼

hmm.. a za pieknego kwiatka .. dziekuje ;-) w moim ulubionym kolorze

Gość ludzki przedmiot
Proszę jeszcze jednego.🌼 To kiedy nasikasz na mnie Piwna?:( (((((:classic_cool:)))))

zapomniałeś?? już ci pisalam , ze mam chętnego do zakosztowania nektaru , zwłaszcza po piwkach ;-) hmm , nawet tymi pieknymi kwiatuszkami mnie nie przekupisz...

Gość ludzki przedmiot
No weź.:( Mogłaś przynajmniej, wiesz, pozory.😴 Cześć, muszę wyjść.:(🖐️

Przedmiocie musisz w takim razie sam się przekonać , bo co tam moje słowo - może okazać się niewiarygodne :P

Gość ludzki przedmiot
Fanka:D Nie no, mogę sprawdzić. Tylko pewnie całą twarz obspermię, a w oko nie trafię. To może podpowiedz jak to zrobić?

Fanka:D Bez problemu doleci. Może jutro spróbuję. Już sobie wyobrażam. Siedzę. Walę. To znaczy onanizuję. Gapię się na przyrodzenie. I w pewnym momencie trysk. Ciekawe jaką będę miał minę. W ogóle ciekawy jestem swojej reakcji. (((((((((:classic_cool:))))))))) Może być ten nick, czy lepiej nie?:(

ratler- to takie cos male , czarne , sie trzesace :D ? strasznie kruche stworzonko, kolezanka tanczac ''zdeptala '', pies byl psa nie ma 😭;)

"...kolezanka tanczac ''zdeptala '', pies byl psa nie ma..." O matko boska!😭:(:O:( Ale jak to?:( ... Też tak chcę!:classic_cool: A ładne masz... stópki, Fanka? Tak, to takie małe, ale nie, kurde, się nie trzęsie. I nie takie kruche. Acz wrażliwe.:) Depcz mnie Fanka, depcz!😭

tak , powyższa sytuacja była dla niej bardzo szokująca.. do tej pory targaja nią wyrzuty sumienia :( ... a teraz zamknij się Złotko .. i waruj ! ... na pocieszenie możesz wylizać moje stopy :classic_cool: 👄

Gość Jason Statham.
na mnie czekasz Fanka ? :classic_cool:

Kochana Fanko waruję i czekam.😍 Czekam na Twój czarny nick. Napisz proszę.:( A teraz padam na kolana i pierś, by ssać palce Twoich stóp, jednocześnie liżąc z nieukrywaną namiętnością.😍 Fanka:)

ociągasz się Psie !! chętnie Cię spoliczkuję 👄 👄 napisać mogę , gdzie sobie życzysz ? :)

Przepraszam.:( Staram się jak mogę. Myślę, że stopy już. ? . Wylizałem do czysta, o Fanko.😭 Ale tak, zasłużyłem na spoliczkowanie. Niejedno.:( -skrucha- Co mam zrobić, żeby zadośćuczynić? Dziękuję, liczysz się z moim zdaniem. Wybór ostateczny i tak należy do Ciebie. Co ja mogę, Fanko.😭 Stanowczo za dobrze mnie traktujesz.:P

...... z moich obserwacji wynika , że wyrachowane sucze maja u Ciebie względy specjalne ... a ja dziewczę łaskawe :( 😭😭😭 strzeliłam sobie samobója czarna melancholia mnie dopadła ❤️ :)

doszłam do wniosku , że wirtualność należy w całości unicestwić ;) co Tyś na to :classic_cool: 👄