Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wpogonizamarzeniami

jakie sposoby na podryw nieśmiałych chłopaków?

Polecane posty

Gość gbfcxv
Tak na prawdę to wystarczy zagadać.

spuść powietrze z roweru i poproś go aby Ci napompował bo ty taka słaba i wątła jesteś a jak już będzie pompował to powiedz mu że ładnie muły mu się prężą jak pompuje Ci dętke

ja też uwielbiam jeździć na rowerze

no ja tak nie za bardzo, ostatnio proponował mi wspólną wycieczkę rowerową, teraz w miarę jestem za tą wycieczką, ale co z tego, aktualnie nie pisze do mnie

to mu napisz że ostatnio nie miałaś czasu czy jak go tam zbyłaś, a teraz masz chęć i możecie jechać, może i nawet do lasu na jagody czy poziomki

Gość carly rae
a co to średniowiecze, że on powinien pierwszy pisać poza tym po odmowie z Twojej strony może będzie się bał coś proponować.

to Tobie zależy, nie Jemu, ostatnio Cię zapraszał to odmówiłaś po co ma pisać jeszcze raz żebyś znowu mu odmówiła, a jak tylko on będzie pierwszy kontaktował to pomyśli że Tobie nie zależy, raz na jakiś czas możesz się pierwsza odezwać czy to takie trudne?

z wami kobietami to jest tak: zależy mi ale się nie odezwę pierwsza bo pomyśli że mi zależy to albo Ci zależy albo nie, do przyjaciół też się pierwsza nie odzywasz?

to może teraz tak: 1. zależy Ci - jeśli odp brzmi Tak -> patrz pkt. 2. ; jeśli odp. brzmi Nie -> patrz pkt. 3. 2. napisz do Niego 3. nie pisz do Niego i czekaj nie wiadomo ile na wiadomość

to wybierz się na rower i po paru kilometrach powiedz że Cię skurcz złapał i żeby Cię rozmasował trochę

jest takie staropolskie powiedzenie: "pies Ci mordę lizał"

muszę iść, jak wrócę to może coś jeszcze napisze a Ty tymczasem zastanów się nad tym co Ci napisałem

nic więcej już nie można dodać, teraz wszystko w Twoich rękach

trzabyło zadzwonić, bo tak to możesz czekać, a jak zadzwonisz to będzie musiał Ci od razu odpowiedzieć