Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wpogonizamarzeniami

jakie sposoby na podryw nieśmiałych chłopaków?

Polecane posty

a może zajęty jest, albo coś się stało że nie może odpisać, ja czasami jak od razu nie odpisze tylko sobie mówię że za chwile jak będę miał czas to czasem zapominam że miałem odpisać

a na jakie tematy z nim rozmawiasz? może najłatwiej i najszybciej to będzie jak na spacerze złapiesz go za rękę

Gość gfjdlstdbcngfgdteu
ja wiem jedno i niech każdy sobie zapamieta, nawet najbardziej nieśmiały chłopak chce poznac piekna kobiete , na która kazdy ma ochote

chodziliśmy do tej samej klasy, 9 lat w tej samej klasie, a więc tematy szkolne, o zainteresowaniach rozmawiamy, muzyce, filmach, on chodzi do szkoły muzycznej, więc czasem coś o niej opowiada, często wspomina o swojej siostrze, no wiesz, takie wszystkie neutralne tematy. jakoś tak nie widzę tego żebym łapała go za rękę, mówiłam, jestem nieśmiała, niedawno byliśmy razem na koncercie, kiedy chciałam mu coś powiedzieć na ucho, wspinałam się na palcach i przytrzymywałam sie jego ramienia żeby nie stracić równowagi, a kiedyś się do niego przytulałam, kiedy było mi zimno, to i tak sporo jak na mnie

to myślę że chyba nic z tego nie będzie

bo Ty nic mu nie powiesz i nic z tym nie zrobisz, a jak jemu by zależało to by coś zrobił, starał by się spędzać z Tobą jak najwięcej czasu,

coś w tym może być, rzeczywiście sama prost mu nie powiem, jaka jest sytuacja, bo to e wypada i wgl, a plany jakieś tam mieliśmy, no, ale cóż... najwidoczniej nie jest tak jak zakładałam, że bd.

a żebym to ja chociaż wiedziałam, mam taki problem, że potrafię rozpoznać, kto się komu podoba, np. jeśli chłopak podoba się mojej koleżance albo na odwrót, ale kiedy ja jestem w takiej sytuacji to trudno jest mi to określić, moja najlepsza kumepla mówi, że na pewno jemu się podobam

a jak często się spotykacie? i umów się z nim na tą wycieczkę rowerową, może zabierze Cię w jakieś ładne miejsce

i jak spacer, udany? czy może jeszcze się nie odezwał