Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje_sie_

Petting , czy coś mi grozi?

Polecane posty

Gość boje_sie_

A więc , w 8 dniu cyklu chłopak zrobił mi szybką i krótką palcówkę, przed nią nie dotykał swojego penisa, a przed przyjściem do mnie mył ręce wodą , mam straszne schizy, że na klamkach , ścianach w klatce , obręczach itp mógł być śluz/sperma , wiem, że to idiotyczne myśli, ale w strachu już tak mam. Im bliżej okresu planowanego tym bardziej się boję, myślę, że mój już się reguluje bo w kwietniu miałam 11 , w maju 13 , w czerwcu 13 więc może teraz też mniej więcej w te dni dostane, strasznie się stresuję mam uczucie pełności w brzuchu i ciężkości. To przez stres? Nie wiem co mam o tym myśleć, jeszcze chyba w dni płodne byłam u niego i pocierał mnie palcami przez spodnie ( mówił ze przed moim przyjściem mył zęby więc przy tym też ręce) a w domu raczej nie ma spermy na meblach ... Potem leżałam, on na mnie i nie było tak, że krocze o krocze się ocierało, tylko miał nogę między moimi nogami, ale boję się że mógł mieć przekrzywionego penisa w majtkach, tak żeby był na miejscu mojego krocza i miał majtki trochę mokre , zawsze ma jak się całujemy trochę, ale dresów chyba nie miał. Proszę napiszcie co o tym sądzicie i nie wyśmiewajcie się ze mnie bo ja naprawdę mam schizy w ostatnie dni przed tym planowanym okresem :/

Gość Perw mobilna
Masz czternaście lat, zgłaszam to na policje.

Gość nikanikk
Tak, grozi ci psychoza.