Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc2012abc

Komary,Meszki,Kleszcze

Polecane posty

Gość gosc2012abc

Ostatnio znalazłem na onecie artykuł na forum i było tam bardzo dużo odpowiedzi na temat walki z komarami. Ponieważ sam w tej walce uczestniczę (chociaż szczególnie z meszkami) to postanowiłem wypowiedzieć się też na tym forum, co by dotarło to do "kilku" osób Przez parę lat próbowałem pozbyć się komarów i meszek na działce za pomocą spiralek,świec zapachowych,olejku waniliowego i pewnie jeszcze sporo by się tego znalazło, niestety nie przynosiło to zadowalającego rezultatu Jakieś 3-4 lata temu znajomy namówił mnie na skorzystanie z oferty firmy zwalczkomara.pl, przyjechali, popryskali całą działkę i mam spokój święty Polecam wszystkim którzy mają problem z komarami, meszkami, kleszczami (wedle tego co mówili to właśnie na te zwierzaki działa preparat) na swojej działce (wiadomo problem "na wycieczkach" dalej pozostaje, ale wtedy wapno i smarowanie w razie czego), bo działa i od paru lat nie wyobrażam sobie lata bez oprysku Żeby nie było, nie jestem związany w żaden sposób z firmą którą polecam i robię to w swoim prywatnym czasie wolnym, więc proszę mnie nie krytykować za nibyreklamę. Tak zapobiegawczo wolałem napisać, bo na onecie właśnie strasznie mnie skrytykowali, a później okazało się że "iks" firm chamsko wklejało swoje "Jan kowalski, DDD, zadzwoń 5xxx-xxx-xxx", ja jestem tylko zadowolonym klientem i chciałem się podzielić swoją opinią

Gość ona_1239988
U nas też mąż zamawiał taką firmę i faktycznie działa, tylko trzeba 2-3 razy w roku taki zabieg zrobić

Gość krowka-mu
no wszystko fajnie, ale czy taki oprysk nie jest toksyczny? ludzie mają zwierzęta, wiadomo że psy uwielbiają wcinać różne patyki i liście w zabawie - to na pewno bezpieczne?