Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haramati

odchudzanie DIETA DUCANA

Polecane posty

Gość haramati

Witam dziś jest mój pierwszy dzień na diecie Dr. Ducana. Nie bardzo wiem co mogę jeść oprócz jaj i mleka:) obawiam się również że moja "silna" wola nie będzie zbyt silna:) potrzebuję waszego wsparcia:) może ktoś też dziś zaczyna?:) Proszę pisać!!:)

Gość pussia24
ja Dukam od 10dni, juz drugi raz odchudzam sie ta dieta. Przy pierwszym podejsciu schudlam 35kg, przeszlam przez 3 fazy, ale potrzebuje jeszcz z 15kg zrzucic i ta dieta jest dla mnie najlepsza. W sumie juz 2 lata jestem na diecie Dukana

Gość spacerownikksiazkowy
jajka taaak ale jak z żółtkiem to też nie można przesadzać. Mięso (np kurczak) trzeba robić na wodzie nie na patelni. Tuńczyk w sosie własnym, surimi, małże, ryby, łosoś itd dobrze zapychają. Nie pij głównie mleka 0% a przede wszystkim wodę to bardzo ważne jak nie chcesz zachorować przez dietę. 1,5 litra nawet na siłę trzeba pić a nawet lepiej więcej dlatego że bardzo często są problemy z nerkami. Suplement diety - witaminy obowiązkowo bo ostatecznie i tak chodzi o to żeby ograniczyć jedzenie, chociażby dlatego że większość się znudzi a o organizm trzeba dbać. jogurty 0% można znaleźć gorzej z serkami wiejskimi. Niestety wszędzie pseudo lighty 3%. Można tylko 0% a takich nie ma. Jogurty 0% jak się poszuka to są. No i Otręby owsiane - 2 łyżki dziennie żeby nie mieć problemów żołądkowych. Dobre jest np łyżkę wrzucić sobie do jogurta naturalnego.