Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkaaliina

Życie jest super, nie narzekam na nic ale chce odejść..

Polecane posty

Gość kkkaaliina

Po prostu nie mam ochoty żyć

Gość kkkaaliina
Po prostu boję się życia, boję się że nie dam sobie rady, mam 19lat czuje jak mój umysł błaga mnie bym to wszystko zakończyła ..

Gość kkkaaliina
Po prostu boję się życia, boję się że nie dam sobie rady, mam 19lat czuje jak mój umysł błaga mnie bym to wszystko zakończyła ..

Gość kkkaaliina

Gość no jak to tak?
Tez bym juz odeszła, ale boje sie co bedzie ze mna tam:O Tutaj jest mi źle.

Gość kkkaaliina
przepraszam 3x to samo sie wyslalo :O ehh wiem zycie jest bardzo smutne, nie boje sie co bedzie "tam" dlatego ze dalej nic nie ma i to mnie cieszy ;)

Gość no jak to tak?
A ja uwazam, ze jest i mnie to dobija:O Zycie podobno masz na swoja miare, ale moja miara juz dawno mnie przerosła.

Gość kkkaaliina
a jakie masz problemu jesli mozna wiedziec, przeciez na pewno kazdy problem da sie rozwiazac, chyba ze masz depresje kiedy kazdy dzien cie przybija :O

Gość no jak to tak?
problemów mam wiele. Poczawszy od zdrowotnych (nawet nie wiem, co dokładnie mi jest bo zanim dostane diagnoze to rok minie:O), poprzez uczuciowe (kocham kogos, zkim nie moge byc), konczywszy na finansowych - boję sie szukac pracy, nie mam kasy, rodzina ma mnie za lenia i niedorajde. Mam zjebany charakter poza tym. No, to teraz opiwedz o sobie :classic_cool:

Gość kkkaaliina
Mnie moj chlopak zdradzil - zalamalam sie :O zamknelam w sobie, przestalam wychodzic z domu, tak nabawilam sie depresji - boje sie ludzi, zycie mnie przybija chce sie uwolnic ehh wiele bym dala by spotkalo mnie cos dobrego w zyciu, by wszystko sie odmienilo ale nie mam sil by cokolwiek zmienic, myslalam o psychiatryku ale sie boje :O

Gość kkkaaliina
a co do twoich problemow zdrowotnych - co ci dolega ? I dlaczego nie mozesz byc z ta osoba ktora kochasz ?

Gość brzyyyyydaaaalkaaaa
ja sobie daję 2 lata jeszcze 🖐️

Gość kkkaaliina
tak a dlaczego akurat dwa lata i jaki masz problem ?