kotek667 0 Napisano Lipiec 12, 2012 jestem gruba ja schudnąć do zrzucenia 8 lub 3 lub 13kg pomocy mam 165 cm wzrostu i waze 58 kg lub 57 kg nie wiem dokładniej jestem gruba jak schudnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Lipiec 12, 2012 Po stopce widać, że jednak umiesz schudnąć :) A z tym 13kg to chyba żart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Lipiec 12, 2012 nie czego kiedyś umiałam ale teraz jem te 300/500 kcal dziennie albo nic bo mi sie nie chce jesc a jak cos zjem maam wyrzuty sumienia i jkuz tak nie chudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szamanka89 0 Napisano Lipiec 12, 2012 Tobie to się prędzej psycholog przyda niż dietetyk ;p Z całym szacunkiem ale rozumiem schudnąć do 55 kilo przy Twoim wzroście ale więcej ? chcesz się nabawić anemii albo anoreksji ? Poza tym 300-500 kcal to całkowicie spowalnia Twój metabolizm ! powinnaś jeść 1200 plus ruch i chudnąć ! zresztą im masz niższą wagę tym trudniej jest schudnąć. Może zamiast chudnąć zacznij ćwiczyć, wtedy zrobi Ci się super figura z widocznymi mięśniami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość merinka Napisano Lipiec 12, 2012 jka mozna nie wiedziec ile s sie chce schudnac haha m moze 8lub 3 lub 13 kg , dobre :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek667 0 Napisano Lipiec 12, 2012 tak zależy czy waga mi bd odpowiadac więc a i ćwicze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach