Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okkraglinka

Dworek Budziejewo

Polecane posty

Gość okkraglinka

Witam, Marzy mi się wesele w tym miejscu, czy ktoś może miał okazję być na jakimś weselichu u nich? Strona wygląda ciekawie, galeria mówi, że miejsce przeurocze (zresztą w naturze też to widać - ogród prezentuje się cudownie), ale jak z atmosferą? Jak się tam czuliście? Sprawdził ktoś na własnej skórze? Bedę bardzo wdzięczna za odpowiedzi. Z góry pięknie dziękuję!

Gość origo let's go
Byłam jako gość w 2010 - polecam! Impreza w drowku, w środku jak w bajce (wysokie kolumny, marmur, piękny wystrój sali), jest miejsce na spacer (park, oczko wodne). Miła obsługa, o ile wiem, zapraszają na kolację w rocznicę ślubu. Polecam i pozdrawiam!

Gość okkraglinkaa
kolacja na rocznicę? :) o kurczę, ale super! wiedzą jak sobie zjednać klientow. na dniach tam pojadę na rozeznanie jak to dokładnie wygląda. tak czy siak, czekam na kolejne opinie, bo podejrzewam ze jest tu sporo ludzi z Poznania i okolic :) fajnie, że obsługa okej bo w sumie o to się najbardziej obawiałam... zdaje się, że nic już nie bedę szukać, pozostanie Budziejewo :) ktoś mi ukradł nicka :(

Piękne jest to miejsce, już mnie zauroczyło, jak tylko zdjęcia zobaczyłam, ale na żywo, jeszcze lepsze wrażenie robi. Można w nim mieć prawdzie wesele jak w bajce.