Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliamal

Głodówka ???

Polecane posty

Gość Juliamal

Witam! Co myślicie o głodówce? Jesteście na tak czy na nie? Czy ktoś z Was był na głodówce? Ile czasu? Jakie efekty? Ja mam zamiar 18 lipca rozpocząc głodówkę. Obecnie jestem na przygotowaniu. Założyłam także blog w którym będę opisywać każdy dzień na mojej 14 dniowej głodówce. http://jaimojaglodowka.pinger.pl/ Pozdrawiam Julia

Gość byłam kiedyś na głodówce
10 dni piłam tylko herbatki ziołowe: rumianek, miętę, szałwię, zieloną herbatę z 65 kilo zeszłam do 60, od tego czasu czyli od 16 lat moja waga nie przekroczyła 60 kilo głodówkę robiłam bez przygotowania i bez prawidłowego wychodzenia było ciężko, nie ukrywam, miałam wtedy ferie zimowe więc całą aktywność ograniczałam do zaparzania kolejnych filiżanek herbaty i siedzeniu zawinięta w koc z termoforem miałam problemy ze snem, zawsze tak mam na diecie życzę zdrowia i powodzenia

Gość luluja
no i po co sie katowac? ja w 14 dni schudłam 7 klg na zdrowej diecie i jadłam 6 posilkow dziennie

Byłam na chwilowej głodówce - 5 dniowej. Efekty jakie? - 3 kg. Powiem Ci, że nie warto, bo normalnie potrafię w 5 dni zgubić 5 kg i do tego jedząc, także.. zresztą jak kto woli. Największe efekty widać na brzuszku o ile go wgl masz. Pozdrawiam i powodzenia życzę... mhm.. można by skusić się na kilka dni z Tobą? :D oczyszczanie mnie ciągnie ;p

Gość Juliamal
Byłam kiedyś na głodówce - dziękuję za komentarz! 10 dni i 5 kilo mniej:) A jak z cerą po głodówce? Gratuluję oczywiście utrzymania wagi! Pozdrawiam

Gość Juliamal
luluja - dziękuję za komentarz! Gratuluję spadku wagi. A co głównie jadłaś?:)

Gość Juliamal
agiantkaa- dziękuję za komentarz! Dziękuję za przedstawienie swoich obserwacji :) Oj mam brzuch mam. Zaczynam 18 lipca. Jak masz ochotę zapraszam :)

Gość luluja
miałam diete south beach, w nastepne 2 tygodnie schudłam ponad 4 jeszcze super dieta

Gość luluja
south beach jest to dieta po ktorej sie ma płaski brzuch bez cwizcen ale jak ktos chce moze cwiczyc

Gość Juliamal
luluja Myślałam o south beach lub dukanie. Po zakończeniu głodówki będę z niej wychodzić a po tym okresie chciałabym zrobić dietę :)

Gość oszczane majciochy
moja znajoma schudla jakies 6-7 kg na oko w krotkim czasie teraz jej skora wyglada jak flak :O

Gość luluja
moja nie wyglada jak flak , zalezy co sie je w diecie jakie produikty

Gość Juliamal
oszczane majciochy Trochę grzeczniej. A jak Ci się nie podoba i nie umiesz się zachować to w prawym górnym rogu jest krzyżyk-śmiało klikaj. Co do głodówki. Chcę rzeczywiście na niej trochę schudnąć ale także oczyścić organizm. Mam nadzieję, że tak jak u innych polepszy się stan cery. Myślę, że potrzebny mi taki kopniak do działania. A co do ruszania się. Chodzę na siłownię. Ćwiczę na orbitreku w domu. Po głodówce chcę przejść na dietę. Obecnie jeszcze nie wybrałam na którą.