Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie coś

Jak zarobić 200 zł ?

Polecane posty

Gość poradzcie coś

Macie jakiś pomysł jak szybko zarobić 200 zł ? Jakaś praca gdzie płacą dniówki, ale jaka ? Zbieranie owoców to jakieś grosze. Co jeszcze ? Darujcie sobie propozycje sponsoringu czy prostytucji ;] Sprzedałam z domu kilka rzeczy ale nadal mi brakuje....

Gość wypowiadam się .....
to zależy jak szybko chcesz zarobić ?...a w ogrodnictwie aż tak mało nie płacą w mojej okolicy jest 6 zł na godz i zazwyczaj pracują po 10 godz więc trzy dni męczenia i masz prawie 200 zł tylko chęci na poszukanie takiej pracy trzeba mieć

Gość Prawda objawiona
hahahah 20 zł za foto stopy.takich fotek w necie jest ogrom , szybko 200 zł to możesz zarobić .. o tym co pisałaś ,innej możliwości nie ma, cuda się nie zdarzają

Gość dsfdfdsfd
Znowu ten zjeb genetyczny, 25-latek, zaczernia nick :O Idź się kurwa lecz 🖐️

A co złego w sponsoringu? No nie piszę o 200zł, bo to śmieszna kwota, ale 1000zł za spotkanie z zadbanym i przystojnym facetem z klasą? - przecież to też będzie dla Ciebie fajnie spędzony czas.

Gość poradzcie coś____
Podszywom już ślicznie dziękuje ;] Mogłabyś mi powiedzieć w jakim województwie tyle płacą za zbiór i czego to jest zbiór. Skoro w skupie maliny kosztują 2 zł a bób 3 zł, to na czym są takie kokosy ? A praca hostessy ? Płacą za dzień stania ?

Gość poradzcie coś____
Świadczenie usług seksualnych to nie praca dla mnie, nie neguje jej istnienia jednak ja tak nie chce zarabiać. Szczególnie że nie żyje w permanentnym niedostatku tylko chwilowo na coś zbieram.

Gość poradzcie coś____
No to ja jestem z zupełnie innej części Polski, pewnie stąd te rożnice w płacach, a na czym konkretnie mozna zarobić u Ciebie te 6 zł/h ?

Gość poradzcie coś____
;] ok. coś o tym słyszałam, ale praca której finalnym produktem bedą zabite zwierzęta mnie nie interesuje. Pracowałaś może jako hostessa ?

Gość poradzcie coś____
Widywałam hostessy i bez dużych piersi więc nie jest to warunek konieczny ;] Ale płacą im za dzień pracy ?

Gość ?//??
zagraj w totka anuz wygrasz

Gość gia 15
jak zarobim 200 zloty,kupie tobie caly swiat-cos tam Tonko od lwowiakow tak spiewal

Gość gia 15
to lecialo tak Zamknij więc oczęta, lilu lilu la wszystkie śpio, więc uśnij także ty. Jak zarobim 200 złotych, to zbudujem dom wśród wzgórz, będziesz spała jak królewna, na łóżeczku z białych róż, dobranoc oczka zmruż. Koło domu będzie ogród, w nim słowików cały rój. będziemy Ci śpiewali aż do rana, aż do zórz, dobranoc oczka zmruż. Potem pójdem do sklepiku, kupim masło ser i miód, polikowski chlib i mleko. Żebyś miała jak obłodziesz się i jedzenia i picia w bród. Jak zarobim 200 złotych, to zrobimy wielki bal. Będzie muzyka i tańce i zabawa będzie już. Dobranoc oczka zmruż. Brama już zamknięta, lilu lilu la kwiatki śpio i ptaszki śpio i koty śpio i psy. Zamknij

Gość poradzcie coś____
Coraz lepiej : zbiór ślimaków, sprzedaż zdjęć nagich stopek a teraz totolotek ;] Naprawdę nikt tutaj nigdy nie miał takiego problemu jak ja ?

Gość poradzcie coś____
ok. to chyba zacznę szukać tej pracy jako hostessa, ale ze sama nie lubię natykać się na baby na promocjach i taka forma zachwalania produktu mnie raczej odstręcza to posłucham dalszych propozycji dorywczej pracy, może zaproponujecie coś lepszego.

Gość poradzcie coś____
nie chcecie mi pomoc ide na ulice tam szybciej zarobie

Gość gia 15
wez sobie malpke na lancuszku i gitare;) i koniecznie kapelusz na drobne

Gość poradzcie coś____
Tak, tak podszywie, jakbyś mógł to byś własną siostrę wysłał na ulice bo oczywiście kobiety to do niczego innego się nie nadają ;]

w moich okolicach to jest norma że tyle płacą ....córka mojej siostry pracuje w ogrodnictwie ....w tej chwili zbierają borówki bo właściciel ma plantacje....a jak skończą się borówki praca w szklarniach przy pomidorach.....sąsiadki syn pracuje u ogrodnika już trzeci sezon tylko folie i szklarnie i ma 7 zł w tym roku na godz znajoma miała truskawki i tez tyle płaciła ludiom a lada chwila się zaczną pomidory polne

Gość poradzcie coś____
Skąd Ty wiesz co ja lubię robić a czego nie ? Jasnowidzem jesteś ? Jeśli nie masz nic konstruktywnego do zaproponowania to po co się wypowiadasz ?

dodam że ja z wielkopolski jestem

Gość poradzcie coś____
Wypowiadam się....a gdzie są te Twoje okolice ? Te osoby znajdowały prace poprzez ogłoszenia czy przez znajomości ( typu sąsiad sąsiadowi pomoże ). Ja mieszkam w mieście.

Gość poradzcie coś____
ok. już wiem gdzie mieszkasz ale dalsza cześć pytania jest nadal aktualna.

wiem że syn mojej sąsiadki po prostu jeździł od ogrodnika do ogrodnika i pytał o pracę i trzy lata temu się załapał ...teraz już studiuje ale zawsze koło maja jedzie i pyta czy pod koniec czerwca będzie praca i tak mu się udaje siostry córka nie powiem bo ten ogrodnik to znajomy wiec nie było problemu ale pracuje u niego sporo ludzi.... pisałam że ja z wielkopolski jestem i też mieszkamy w mieście

Gość wypowiadam się
możesz dać komuś stópki do zabawy. bo fotek ci nikt nie kupi.

Gość poradzcie coś____
dobra dawac zalosne rady bo sasiad zaproponowal tylko 100

Gość Anonim6285
Moze rodzice by dali/pozyczyli albo chlopak. Jesli mieszkasz na wsi to moglabys trawe komus wykosic

Gość poradzcie coś____
Wypowiadam się, dzięki za informacje. Musze jednak przemyśleć czy taka praca jest dla mnie, niewiele miałam dotąd wspólnego z rolnictwem czy ogrodnictwem. Pracować 10 godzin w polu przy takim słońcu jakie teraz mamy... nie wiem czy jestem na tyle wytrzymała. A pracy w szklarni nie widziałam w ogłoszeniach które przeglądałam. Może masz pomysł na jakąś inną pracę gdzie płacą od ręki ?

Gość poradzcie coś____
Mieszkam w mieście i trochę już za duża jestem żeby sępić pieniądze po rodzinie i innych bliskich ;]