Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy_Zrozpaczona_Ona

Nie dostałam sie na studia

Polecane posty

Gość Pomocy_Zrozpaczona_Ona

Witam, Niestety nie dostałam się na kierunek studiów który wybrałam podczas naboru jako pierwszy. Na otarcie łez został mi drugi na który mnie przyjęli. Lecz ja chce za wszelka cenę na ten pierwszy, co mam zrobić? Brakowało mi 10 pkt czy mam szanse w drugim naborze? Jak wygląda ten drugi nabór?

Gość Pomocy__Zrozpaczona_Ona
A dba Pan o higienę? Bo brudnych siusiaków się brzydzę.

Gość a na jakie
kierunki aplikowałaś? ja nie mogę się zalogować, strona jest ciągle przeciążona.

Gość zaczarowana19
uczyć sie było a nie teraz beczec

Gość Mam wyższe wykształcenie
Mam wyższe, siedzę na bezrobociu..

Gość kijhbnkbhvyugjh
drugi nabór będzie jeśli nie wypełnią limitu miejsc jeszcze moze się zdarzyć, że rezerwa nie doniesie dokumentów, albo będą mieć błędy w nich więc dalsze osoby będą miały szansę. zalezy która jesteś na liście i zastanów się, albo inna uczelnia, albo zaocznie i przeniesienie się na dzienne, albo poprawiasz maturę w 2013 jeśli bardzo zalezy Ci na tym konkretnym kierunku to tylko rok, wcale dużo nie stracisz :)

Gość Pomocy__Zrozpaczona_Ona
Wezmę Panie rektorze, jak przedstawi mi Pan aktualne badania na okoliczność chorób wenerycznych. Wtedy mogę nawet połknąć.

Gość jedna na kafe....
probuj autorko z drugiego naboru sie dostac! nic nie tracisz a mozesz zyskac. ja tez tak mialam i okazalo sie ze wiekszosc z pierwszego naboru zrezygnowala, bo chciala na inna uczelnie a moj kierunek byl dla nich awaryjny.