Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

miałem przed chwilą trzy klientki arabki i ...

Polecane posty

wyglądały na turystki...robily sobie zdięcia , po polsku ani dziendobry ani dziekuje nawet, jadły tylko słodkie ale ja o wyglądzie ich pare słów:D arabka nr 1 najstarsza chyba matka dwóch pozostałych na ok 50pare lat ubrana była w jakas burke czy jak to sie zwie jedynie twarz odsłonięta + torebka w kolorze tej burki... córka nr 1 na oko ze 30 lat byla ubrana podobnie z tym że miala różne dodatki typu torebka jakas ladna, odsłonięta głowa, kolczyki makijaż lekki córka nr 2 na oko 18-20 lat byla ubrana w krótkie spodenki, bluzke z dekoltem , makijaż jak na dyske itd:D:D:D::D:D:D::D skok pokoleniowy...:classic_cool: czyli jak to mawia sznaowny pan shatyn : powoli, powoli ku normalności :D:D:D:D:

Gość vanessa22
a jak śmierdział ich pot?

zalatywało od nich łądnymi perfumami... tzn od tej najmlodszej bo tylko ona ze mna rozmawiala , tamte się nawet slowem do mnie nie odezwaly... moze nie potrafia ni slowa po angielsku ani polsku i dlatego albo im nie wolno bo mają mężów i mogą z innym facetem rozmawiac tylko za pisemną zgodą męża lub jak ów mężczyzna ma zaświadczenie od biegłęgo seksuologa o trwałym i głebokim gejostwie... tak czy owak ta mloda byla calkiem całkiem:D

no ale wiecie ze jakby ta 18tka w afganistanie tak paradowala gdzies na prowincji to by zaraz pod sąd plemienny, wyrok szybki i kara ukamienowanie lub zbiorowy gwałt . komisyjnie pod okiem lokalnego ginekologa zostałąby rozdziewiczona przez wszystkich mężczyzn w okolicy po czym wygnana z wioski za to ze nie jest dziewicą a panna 🖐️ srom i hanba dla jej rodziny więc ojciec zeby zmyc z siebie tą hańbę musialby córkę zabić.... :classic_cool: 🖐️

nie lubie arabów. mężczyzn. w europie kobiety potrafily sie uwolnic, wywalczyc swoje prawa. u arbaów w większości są warte mniej niż gówno ... bo jak inaczje nazwac sytuacje gdy gwalciciel dostaje za gwalt 7 lat a zgwalcona 3,5 za "wumuszone cudzołóstwo " "O:O co za debil ustanowial takie prawa?:D:D:D:

Gość smakosz perskiego rękodziela
ile?

Gość rumuńska cyganka...
2.99

Gość smakosz perskiego rękodziela
w jakim jest stanie?

Gość rumuńska cyganka...
trochę poplamiony nasieniem i tanim winem z reala, ale to unikat:)

Gość oj to prawda
czyli jak to mawia sznaowny pan shatyn : powoli, powoli ku normalności : Taa.... a jak by ją jej arab zobaczył to ryj kwasem by jej oblał :D ona tylko w europie może sobie na to pozwolic i jak jego nie ma w arabi laski są tylko do ruchania :D

ale to sie zmienia i juz w arabi w maistach tak chodzą koniety jak ta najmlodsza... powoli świat arabski wychodzi ze średniowiecza. bardzo powoli ale wychodzi. a dywan nie jest na sprzedaż bo zaginął:( a i tak by nie był wy chujki małe bo jest mój i jest bezcenny a wierzę głęboko że nasze drogi się jeszcze keidyś zejdą...😭

Gość ZNAWCA ARRASÓW
TO NIE JEST DYWAN ARABSKI !!! TO RUMUŃSKA PODRÓBA

Gość właściwie to wszędzie
kobiety nie mają nic do powiedzenia w europie sa tylko na równi z nami ( idioci po chuj dawali im prawa równości 😭 ) a tak to wszędzie mają nia nie wyjebane :D

Gość rumuńska cyganka...
pierdolisz pan. 100% autentyk. mówię to ja. rumuńska cyganka:classic_cool:

Gość właściwie to wszędzie
a no i w ameryce tak jak w europie też są na równo :(

Gość fajnie 21516727
by było się przejechać do arabii i wypierdolić wszystkie arabki w cipcię :D

Gość SZACH ABDUL AJATOLLACH
dam ci 5 złotych rumuńska cyganko, pod warunkiem, że dorzucisz tego rudego przygłupa. nada mi się w stajni do polerowania końskich dyszli... :classic_cool:

Gość ej a jakie
są arabki ?

Gość arabki są
piaskowe jak sand-men z spider-mena :D:D:D:D

Gość rumuńska cyganka...
z przygłupem 6.99 w tej cenie polerowanie dyszli i końskich zwieraczy.

znaj moje dobre serce 5.5.więcej nie dam

Gość rumuńska cyganka...
sprzedane! czym mam wysłać oba buble i pod jaki adres? :classic_cool:

Ghantoot Racing and Polo Club Abu Dhabi tylko szybko, bo końskie dyszle upocone i brudne:classic_cool:

albo nie. odbierze żona z córkami. powinny być jeszcze w Warszawie, gdzie kupowały 10000 krów na weselne stoły:classic_cool:. powinna być jakaś wolna zagroda na kontenerowcu w Hamburgu:classic_cool:

Gość rumuńska cyganka...
ok, już zawijam osła w dywan i pakuję do pudła:classic_cool: ps: nie odpowiadam za stan towaru przy odbiorze, ewentualne uszkodzenia proszę zgłaszać w biurze obsługi firmy kurierskiej 🖐️