Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blado Zolty Lisc

właśnie mnie wkurwiła moja dziewczyna

Polecane posty

Gość Blado Zolty Lisc

jedziemy jutro na wakacje i zabieramy też kolege (jest paru tez naszych znajomych juz na miejscu) i moja kobieta do mnie dzis (bo ona prowadzi-jej autem lecimy), że z przodu ma usiasc ten nasz kolega a ja z tyłu (cos tam pierdolila o równowadze wagowej) no chyba ją pokurwiło, że ja mam z tyłu siedziec sam a ona z przodu z moim kolega... no jak mnie wkurwial to sobie nie wyobrazacie, mam ochote za kare zerznac ją analnie aż by cierpiała z bólu szmata jebana

Gość Za gubiona.
Może ona coś do niego ten teges.. Rozważałeś tą opcje? Jaka równowaga?ja jebie..

Gość ninja93
równowaga to podstawowa rzecz.... mądra ta twoja dziewczyna wie co gada. a nawet jezeli nie chodzi jej o równowage to siedząc z tylu bedziesz ich obserwował :D

no to dojebala ,pilnuj sie chlopie ,na wakacjach moze ci cos odjebac,moze czuje do niego mietke ...

Gość Za gubiona.
Jakby jej zależało żebyś siedział koło niej to by dała jakiś bagaż na tyły .. I by miała równowage!

jakbym miała takiego buraka za faceta to bym wsadziła Ci w dupę rozżarzony pręt i to gorącym za zewnątrz,żeby nikt nie mógł go wyjąć

Gość Za gubiona.
Dzięki podusia;D

ty demani pewnie nie masz chlopaka albo jak masz to mu na tobie nie zalezy .to chyba normalne ze chlopak chce siedziec kolo swojej dziewczyny a ty co pewnie taka sama jak i ona .

Gość macie sępy
wiesz- za takie teksty, to powinieneś siedzieć w bagażniku tępa strzało :O

Gość macie sępy
to jest facet któremu zależy? taki fcet w złości albo jak coś mu nie pasuje, to mowi ze zerżnąłby kobiete analnie tak, żeby ją bolało??? ja pierdylę, cieszę się, że nigy nikomu TAK na mnie nie zależało🖐️

Gość Za gubiona.
Ty Demani a skąd wiesz że ten chłopak to burak??pewnie sama miałaś z takimi doświadczenia haha 'Jakie życie taki rap'

Gość podusia i zagubiona
to dwie kretynki z marginesu, dla ktorych buractwo i chamstwo faceta to oznaka tego, ze mu zalezy. Niestety, osoby z nizin spolecznych maja zaburzona percepcje, nalezy im jedynie wspołczuć.

JAK zwykle czytacie tylko koniec ale poczatku nie ,bo po co.liczy sie to co na koncu napisane , nie to o czym chlopak chce pogadac.

Gość Za gubiona.
Macie sępy a ty nigdy nic złego nie powiedziałeś na kogoś kto Cię zdenerwował? No właśnie! Patrzmy najpierw na siebie a dopiero później oceniajmy innych.

a ty glupia kretynko chyba nie jestes tu po to zeby ludzi obrazac,to ty jestes z marginesu .

Gość Za gubiona.
Haha'podusia i zagubiona' ty tępa cipo albo chuju!nie znasz nas więc się nie odzywaj!pozdr dla Podusi!

Gość podusia i zagubiona
wow, jaka cięta riposta, normalnie zmiazdzylaś mnie :D:D:D.

Gość bdjdbdksnsj
Widac że obydwoje to polska patologia i tyle. Siebie warte buraki które się nie szanują. I nie, mi nigdy nie zdarzyło się o swoim facecie powiedzieć tak wulgarnie. I jeszcze nawet w tekście rzuca "kurwami" . Porażka. Może laska chce żeby obok niej siedział ktoś kto umie mówić a nie tylko KURWA KURWA :D

Gość Za gubiona.
Dla tych którzy obrazili podusię i mnie-pozdrawiam środkowym palcem!

Gość podusia daje zagubionej
dupy pod śmietnikiem pelnym szczurow - dlatego zagubiona tak jej broni :P

Gość Za gubiona.
Jesteś pusta jak bęben przed zwolnieniem blokady.

Gość Za gubiona.
Szkoda mi was ludzie:)

Może laska chce żeby obok niej siedział ktoś kto umie mówić a nie tylko K**WA K**WA :D też o tym pomyślałam hahaha!

Gość Za gubiona.
Jem kupy i zapijam moczem spijanym z paly sasiada Zenka, gdy spi pijany na wycieraczce pod blokiem :classic_cool:. Polecam wszystkim, pysznosci!

Gość Za gubiona.
Ale podszyw!

Gość Za gubiona.
żaden podszyw, szczera prawda!Podusia widziała na własne oczy, może poświadczyć!