Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość savanna889

Jestem mężatką a podoba mi się inny facet;/

Polecane posty

Gość savanna889

Ja jemu też. Powiedział mi, że na mój widok robi mu się gorąco i że myśli o mnie, chciałby się do mnie zbliżyć...ale ,że to nierealne. Gdy jestem blisko niego, widzę jak się denerwuje: trzęsą mu się ręce, poci się i robi się czerwony...On mnie pyta co z tym zrobimy...a ja nie wiem co robić, nie mogę przestać o nim myśleć.

Gość ja pani wasza
trzęsą mu się ręce, poci się i robi się czerwony. mopze to atak paniki a nie oznaka ze mu sie podobasz

Gość savanna889
ja pani wasza Paniki przed czym niby?

Gość co zrobić???????
odwieczne pytanie , jedni ci powiedzą urwij kopntakt a drudzy prześpi się z nim , masz dwa wyjścia w obydwóch ktoś ucierpi, sama wybieraj

Gość co zrobić???????
i koniec tematu

zieeeewwwww zauroczenia przychodza i odchodza, tak jestesmy skonstruowani a bo to nie raz mi sie podobal inny facet i wyobrazalam sobie co by bylo gdyby ... ahhh... ale... to so marzenia pomysl sobie - brakuje ci czegos w zwiazku? jakiego masz meza? dobry facet? kocha cie? daje ci przyjemnosc? opiekuje sie dziesmi? jest twoim przyjacielem? czy warto ryzykowac dla chwili przyjemnosci ktora moze sie okazac totalna klapa? ok, wybierasz zdrade i co dalej? bedziecie jezdzic do hotelu? a jak sie okaze ze jest beznadziejny w lozku to co dalej? nie bedziesz zalowac? czy serio warto?? a wiesz jak koles zachowuje sie w zyciu codziennym? moze jest totalnym syfiarzem w domu moze olewa wszystko dla np pilki noznej (ok, sory dla fanow:P) ale jesli warto - to nikt cie nie powstrzyma sama musisz zdecydowac

Gość łolala:)))
nie pitol czarna :D

Gość to normalne on chce
sobie zakutasić - więc ręce mu się trzęsą

Gość znam taką
co zastawiła męża dla innego.a po rozwodzie kochanek stwierdził,że z taka syfiara nie będzie mieszkał.Jest sama i na fotce facetów musi szukać