Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama45677

matka Madzi zatrzymana- WRESZCIE!!!

Polecane posty

Gość mama45677

Juz tracilam wiare w polski system sprawiedliwosci. Ciesze sie bardzo, ze wreszcie ja zatrzymali!!!

Gość nfdcsndkjcdsmn
a gdzie o tym pisza? daj linka

Gość noi???
No i co z tego, zatrzymali ją po opinii biegłych, którzy orzekli, że mogła być do tego zdolna, wynajmie dobrego adwokata i się wywinie.

Gość mama45677
ale przynajmniej siedzi w areszcie i nie ucieknie! Nawet jesli sie wywinie (a w to watpie) powinni ja obowiazkowo wysterylizowac! Tak jak wszystkie inne "mamy", ktore popelnily podobne czyny.

Gość noi???
A niby kto ma decydować o tej sterylizacji?

Gość bvfdvbds
Boże motłoch jak zwykle jak stado baranów. Weźcie się już nie ośmieszajcie. Każdy myślący i średnio orientujący się w prawie wiedział, że tak będzie tylko tępaki ciągle "dlaczego ona jeszcze chodzi na wolności". Weźcie w końcu pojmijcie , że tak działa prawo. Postawiono jej zarzut nieumyślnego spowodowania śmierci bo na tamten moment nie można było inaczej z BRAKU DOWODÓW. Ustalono dozór(jak się okazało słusznie, bo nie mataczyła i łatwo ją po prostu zzabrano z domu w sotsownym momencie). Prokuratura działała, badała, zlecałą ekspertyzy i jak ma dowody to aresztowała i teraz ją skażą. Ot i cała filozofia.

Gość bvfdvbds
"mama45677 ale przynajmniej siedzi w areszcie i nie ucieknie!" No to fantastycznie, możesz odetchnąć z ulgą.

Gość noi???
Jaki motłoch, jakie weźcie, masz jakieś rozdwojenie jaźni, albo widzisz coś czego nie ma? Np stado baranów?

Gość bvfdvbds
A chodzi ci dokładnie o co?

Mówią, że mąż jest poszukiwany. On chyba pojechał za granicę ?

Gość ghjvvb
mam nadzieje ze ta szmate w koncu docenia w wiezieniu! i dostanie dozywocie zeby juz nigdy wyszła! moze pieniadze zarobione na dupie wysatrcza jej na adwokata ale to nie pomoze!

Gość diabl123
mam nadzieję, że tą morderczynię, która udusiła 4 letniego synka szybciej dosięgnie sprawiedliwość. Chcociaż, dla mnie nie ma Polsce takiego wyroku, na jaki zasłużyła :(