Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość77

Były chłopak po 3 latach...

Polecane posty

Gość gość77

Co sądzicie o tym gdy po 3 latach od zakończenia kilkuletniego związku odzywa się były chłopak z propozycją spotkania? Dodam,że przez te 3 lata ani razu się nie widzieliśmy i nie mieliśmy ze sobą zupełnie żadnego kontaktu.

Gość pewnie jest zdesperowany
bo dawno nie miał żadnej dziewczyny a chce mus ie bzykać. Do tego zawsze dobre są "stare śmieci". Nie łudź się, że nagle mu się przypomniało, że cię kocha:O

Gość gość77
Też tak pomyślałam i napisałam mu co o tym myślę. Poza tym jestem w innym związku już od dłuższego czasu i w życiu bym nie zamieniła obecnego partnera na byłego-niebo a ziemia gdyby ich porównywać.:) Na dodatek gdy mu odpisałam to chyba się zdenerwował, że nie wpadłam mu odrazu w ramiona bo zaczął wypisywać obraźliwe smsy.

Gość gość77
jego ewentualna "miłość" nawet mnie nie obchodzi bo związek skończył się w sposób taki, że powiedział mi że już nic do mnie nie czuje i traktuje mnie jak koleżankę. Ja zresztą też miałam już dosyć tego związku ze wzgledu na to jak mnie traktował,ale ciągle łudziłam się że w końcu się zmieni. Co kieruje takimi facetami, że odzywają się po kilku latach z pewnością,że była pobiegnie zachwycona...?