Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratatatata

WRESZCIE WASNIEWSKA POJDZIE SIEDZIEC!

Polecane posty

Gość tratatatata

Mam nadzieje,ze dostanie dozywocie szmacicha!

Gość tiaaa
A to jej siedzenie Ty m.in. będziesz utrzymywać! Ja uważam że dla takich powinno się znaleźć przymusowe "zajęcie" np. w kopalni!

na szczęście żyjemy w demokratycznym kraju i o czyjejś winie i karze decyduje sąd , prokuratura oraz eksperci biewgli i dochodzący. a nie element wyborczy z gilem wiszącym u nosa i dwoma zębami do zatrzymywania fusów od herbaty

Gość takie tam moje inne
Przestańcie już gadać o tej wasniewskiej! Nie macie wlasnych zmartwień? Co was to obchodzi?

Gość a znasz?
a no obchodzi. wodzila za nos policje, cala polske, kazdy mial nadzieje, ze mala zyje, ze ktos ja tylko porwal....ludzie sie nad nia litowali, pomagali szukac...bezinteresownie....a ona co? smiala sie wszystkim w twarz...perfidna morderczyni, oszustka i manipulatorka.

Gość Julcia 25
A to wsztstko jest wynikiem jej złego dzieciństwa, patologia rodzi patologie. Jej rodzica nie dała miłości i ona też nie potrafiła jej dać. Przykre.

Gość dziewczyna7282922
i już się sępy znalazły ktorych fascynuje cudze nieszczęścia i zło. z czego sie cieszycie? ztego ze to jednak zabojstwo? mi jest po prostu smutno!!! zycie was z tego rozliczy wiec sie tak nie cieszcie. a najgorsi sa ci to sbie urzadzaja pielgrzymki w miejsce gdzie znaleziono madzie. poszukiwacze taniej sensacji! pomodlcie sie lepiej w domu albo w Kosciele. POlacy to jednak stedniowieczna dzicz