Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilia...,.

strasznie zawiodłam się na rodzicach...

Polecane posty

Gość on_bez_pseudonimu
miało być 'winni' a wyszło 'błędni' :)

Gość Jadmja
Jak to powiada moja przyjaciółka'jedna mała przyjemność i reszta życia przeje..'jak chciało Ci sie ruchać to teraz masz haha żal mi Cię:(

Gość oszit
autorka jest idiotką? zafundowała sobie dziecko, które chce przekazać na wychowanie rodzicom!!! Ona sobie będzie studiować, a rodzice przez 5 dni mają się zajmować maluchem! Łaskawie przyjedzie sobie na weekend, zeby zobaczyć dzidziusia. A ta gadka że rodzice nie mają nic do roboty świadczy tylko o tym, że autorka jest mentalnie na poziomie 12latka. Dzieci mają dzieci

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
ale się wkręcacie jelenie, na słabe prowo na dodatek

Gość ijabuba
Autorko, skoro nic ci nie stoi na przeszkodzie w studiowaniu, ' tylko rodzice " jak piszesz, to nie oczekuj ich pomocy i radz sobie sama :)! Przeciez nic nie stoi na przeszkodzie... a jak zalatwic wsparcie finansowe od uczelni i akademik ci napisano :) Ojciec dziecka, twój chlopak z którym sie nie rozstalas , ochoczo pomoze ci w wychowaniu swojego potomka, no wiesz kupi mleko, pieluchy zostanie z dzieckiem jak bedziesz miala wyklady :) Po co ci pomoc rodziców ?:P Jestes wszak dorosła i madra, umiesz sama podejmowac decyzje, więc... na co czekasz ? :P Twoi rodzice zawiedli sie na tobie jeszcze bardziej...

Gość bebe bebe bebe
chyba faktycznie to prowo, nie wyobrażam sobie że można być aż tak głupim

Gość milkamg
jak widac głupota ludzka nie zna granic:)