Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksionrze pan

chyba siorka kce mnie zabidź...:(

Polecane posty

Gość ksionrze pan

siorka albo znofu mareczek z misia-glupisia a oto garźdź faktuf-jadem sobie rowerem 3dni temu ulicom Wilczom ,gdy ftem ni z tond ni zowond wyskoczyla dosc dobsze ubrana starsza pani (góstowny blezerek)i zastompiwszy mi drogem rykneła- "złaś z tego kradzionego roweru!" straszna poróta bo rower muj ,kupiony za krfawice no ale z paragonem żadko jeszżdże ...poczym dodała a raczej zawyła "Czeba zabić gnoja i wariata!" nie straciłem rezonu tylko ryknołem śmiechem w myślach zaś dodałem-"kto siem pszezywa sam siem tak nazywa" W sómie to poprawila im nawet humor puzniej jednak zaczolem kojaszyc fakty ...pszyhodzili jusz ras do mojej pracy kszczonc sze "tżeba go qurwa zaszczelić" brrr..asz mnie ciarki pszeszly bo okaqzole siem nie dawno ze calkiem dopsze szczelam no ale szczelac do lódzi to czeba naprafde nie mjec poczócia humoru ....Jak by nie było widzonc co dzieje siem ostatnio z polskom generalicjom i woskowom prokturom ,koszystajonc z upszejmosci "kafeterji"chcialbym zadeklarowac ze ja koham zycie i nikdzie się w inne wymiary nie wybieram.A bendzie co Bóg da .:)

Gość baszarteg ;)
Dziwna historia ale daje 10/10 :)

Gość baszarteg ;)
Nie chcę Cie straszyć ale modus operandi wskazuje na kontrwywiad.:)

Gość baszarteg ;)
albo UEFA ..Sam nie wiem co gorsze .

Gość ksionrze pan
Wkrat siem blond do mojej pszediej wypowidzi (za co pżepraszam)otusz nie "misia-głupisia"tylko "misia-tulisia" żecz jasna .Jesli prafdom jest isz im bardziej lucki człek i wewnetrznego ciepla pelen,tym bardziej ukrywa uf żar pot zewnetsznom hropowatosciom i żórzlem No jesli tak,to w misi-tulisi musi dzemać w prafdziwy toka-mak.To tak na marginesie,sorki misia.:)