Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsilna matka saskia

6-latek robi kupę w majtki, także w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość
A niech wali to przywilej maluchów ja bym se walnął ale naście lat to jak bym to wytłumaczył no raczej chyba nie pasuje ale nie raz by się przydało walnąć demonstracyjnie ,za to jeszcze nie wsadzają ,w każdym razie nie słyszałem!! no jak było podoba się?

Gość gość
Daj mu pampersa i będzie po sprawie

Gość gość
bezstresowe wychowanie i sa skutki a niech gowniaz lazi z gownem w majtkach caly dzień. A co do tej pory mamuska uczynila nic jak mu rano pampersa zalozyla dzieciak lazil tak caly dzień jednak pokolenie które wychowalo się na piel;uchach tetrowych niemiało z tym problemow

Gość gość
Mój syn od 2 latek siada na nocnik i się załatwia .teraz ma 6 i jakoś dziwi mnie ze ludzie maja takie problemy z dzieckiem w tym wieku .ciuciu tuciu rozpiescilas dzieciaka ze nawet wolno u w gacie walić niech sam po sobie sprzata i się myje szybko sie nauczy co gdzie się robi bez obrazy dla mamy.

Gość gość
Przykre jest że z góry oceniacie dziewczynę, która przyszła po pomoc. Też bym nie uwierzyła gdybym osobiście nie spotkała się z takim 6 latkiem. Dziecko mądre, ambitne a załatwia kupę w majtki. Nie oceniajcie że to od razu wina matki. Dziecko musi zbadać specjalista a wasze porady typu: - głupia matka, to mogą naprawdę człowieka zdołować.