Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana pała

zakochałam się w brzydkim biednym niskim chłopaku a on mnie nie chce

Polecane posty

Gość zakochana pała

;(

Gość wbnjokml
a ja w wysokim i przystojnym i bardzo wygadanym mądrym i też mnie nie chce widać nie ma reguły masz jakąś rade jak szybko się od zauroczyć bo ja nie a męczy mnie to a nie chce zaprzątać sobie myśli czymś co nie ma sensu

Gość zakochana pała
nie mam pomysłu, u mnie jest tym gorzej,że nie moge poznać innego, bo ciągle wracam myslami do teog :(

Gość wbnjokml
a dlaczego cię nie chce wiesz ,ze cię nie chce ?? u mnie od razu było widać ale sam jego wygląd eh nie da się nie popatrzeć a do tego jest naprawde inteligentny wygadany znający się na tym co robi i to mnie zauroczyło najbardziej

Gość zakochana pała
poza tym obaj mamy podobne zainteresowania wiec bysmy sie doskonale rozumieli

Gość zakochana pała
wiem,że mnie nie chce, bo ma do mnie kontakt a nie pisze ani nic..mam wielu znajomych (chłopaków) i oni jak tylko widzą,że jestem to zawsze piszą...a on .... jakby mu zależało to chciałby się umówić ;(

Gość zewelka
i tak macie lepiej niż ja Poszłam do nowej pracy i wystarczyło jedno spojrzenie i wpadłam a facet też mnie nawet nie dostrzega ale nie to jest najgorsze tylko to że JAM MAM MĘŻA jestem dobrze po 30 myślałam ze osobą w moim wieku z pełną rodziną takie rzeczy się nie zdarzają , a tu taki klops i to tak nagle fakt ze gość jest niesamowity i przystojny i mądry itp i taki w moim typie aż się skupić nie moge jak go widze a siedzi na przeciwko mnie , ale on (na moje szczęście )nie zainteresowany mną

Gość Kaśka 24
autorko nie odpowiedziałaś mi w innym swoim temacie więc tu spytam czy jesteś Skorpionką?

Gość zewelka
zakochana pała nie ma coś się oszukiwać jakby cie chciał robił by wszystko zeby mieć z tobą kontakt ja sposobu na zapomnienie nie mam leje się po ryju jak to mówią i czekam na następny dzień samo przyszło to może samo odejdzie

Gość zakochana pała
nie jestem skropionką, zastanawiam się jaki ten chłopak ma znak, bo jest niesamowity, wyrozumiały, miły, słodki, uczynny, a pewnie więcej go już nigdy nie spotkam... przypadł mi do gustu z wyglądu, ale jak porozmawiałam z nim trochę... on ma tak poukładane w głowie, no ideał po prostu

Gość zakochana pała
oj jak dziewczyny się zakochują w superprzystojniakach to co innego, ja taka nie jestem, zresztą jest kilku niezłych koło mnie, na powodzenie nie narzekam, ale żeby któryś miał taki charakter jak on :( ( dodam,że był dla mnie bardzo miły..:) i rozmowa się kleiła, właściwie czuję że jeszcze starczyłoby nam tematów na dłuuugo :) )

Gość zewelka
hehe zakochana ideały są jak gwiazdy nie można ich dosięgnąć ale można sie na nich wzorować

Gość Kaśka 24
aha myślałam, że jesteś Skorpionką, bo one zazwyczaj się w takich zakochują bo sa uczuciowe i tylko na charakter patrzą może popróbuj jeszcze, może coś z tego będzie, może on nie wiem że Ci się podoba, albo uważa się że jest za brzydki by mieć kobietę

Gość zewelka
ale ja też brzydka nie jestem powodzenie mam ba nawet męża i nic (chyba bo już nie wiem) mi nie brakuje nie szukam przygód ide grzecznie do pracy patrze na niego zdaleka mysle sobie ale bufon i lowelas siadam koło niego na przeciwko on się przedstawia i pracuje słysze jego rozmowy obserwuje go kontem oka jak o coś zapytam odpowie poźniej rozpina guzik u koszulki i ja już jestem ugotowane

Gość zakochana pała
ale może mu się jednak spodobałam? bo uśmiechal się cały czas, widziałam, że mnie słucha uważnie, sam też opowiadał o sobie, nie był to jakiś lanser, ściemniacz, takich nie znoszę, własciwie mam z nim jeszcze kontakt, bo coś razem załatwiamy,ale nie będziemy tego robić w nieskończoność...ciekawe jak to będzie...

Gość zakochana pała
Masz gorzej niz ja, pracujesz z nim i jeszcze mąż, ale chciałabyś żeby coś wynikło? Jak nosisz obrączkę na palcu, to on mógł to zauważyć i może dlatego nie traktuje Cię jak kobiety? Znam jedną skorpionkę która poleciała na gbura i odludka ( czyli mojego ojca:D)

Gość zewelka
spadło to na mnie bardzo nie spodziewanie :( i za jakie grzechy się przyplątało i mi rozum zaśmieca :( po co mi to było ja stara poukładana dzieciata kobieta i tak się zauroczyć jak nastolatka plakatem

Gość zewelka
zeby wynikło to raczej nie mam męża rodzine lubie swój poukładany swiat kocham swoją rodzine itp zostawiać ich nie bede on wie ze mam męża ale mały flirt czy zebym nawet zauważyła ze uważa mnie za fajną ładną laske itp było by miło :)

Gość Kaśka 24
he he masz poczucie humoru :) a Ty jaki jesteś znak? On jest bardzo możliwe z Twojego trygonu skoro Ci się podoba a Skorpionki to własnie nie patrzą na pozycję, wygląd, status finansowy, prezencję, na nic - najbardziej liczą się czułe słówka , zapewnienie o miłości, no i też dobry seks.

Gość zewelka
nie jestem kurwa to nie o to chodzi ze marze zeby mu do łózka wskoczyć , tylko jakoś tak lepiej bym się poczuła byłabym dowartościowana itp

Gość zakochana pała
z trygonu? :D a cóż to? znasz się na astrologii? jestem wagą

Gość zewelka
kaśka a raki ??

Gość zakochana pała
ale nie chciałabym boagtego nudziarza, chciałabym chłopaka którego cieszyłyby małe rzeczy, np.zachody słońca, ale też fajnie,żeby miał troche realne podejscie do świata, żeby był dobry, nie obrażał mnie ani innych ludzi

Gość Kaśka 24
no, troszkę się tym interesuję :P Raki to ja np. osobiście Raków nie lubię, ale ich zalety to to że czuli, kochający, domatorzy, rodzinni. Ale np. kobiety to są takie przylepki, dużo jest takich łatwych, że ich nie obchodzi , że facet zajęty czy coś, bo myślą tylko o tym, co tu i teraz Jak jesteś Waga, to możliwe, że on jest : Waga, Bliźnięta, Baran, Wodnik a z Twojego trygonu jest Wodnik i Blinięta Baran to znka ognisty ale przeciwstawny Wadze, co też łączy

Gość zakochana pała
a układ z rybkami? bo kiedyś miałam ryby z przełomu z wodnikiem i było całkiem niezle, chociaż dużo kłotni ale też dużo uczuc,namietnosci i szybkie wypalenie

Gość zakochana pała
ja też znam dwa raki - facet rak - przystojny, ale nudny jak mało kto, zarozumiały, cwaniaczek i frajer w jednym dziewczyna rak - tak jak mówisz trochę łatwa... a wagi? też łatwe? Bo przyznam,że bardzo często myślę o seksie..również z nieznajomymi

Gość Kaśka 24
ojjj nie, Waga i Ryby to porażka (wg mnie ) możliwe, że masz Ascendent w jakimś wodnym znaku i on jest np. na tyle silny, że ciągnie Cię do wodnych

Gość Kaśka 24
hmmm no szczerze to sądzę, że Wagi bywają no może nie do końca łatwe, ale tak mogą wyglądać, że są łatwe do zdobycia, tak to wygląda przez ich sposób bycia

Gość icek pines
wszystkie macie ascendent w tyłku