Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana pała

zakochałam się w brzydkim biednym niskim chłopaku a on mnie nie chce

Polecane posty

Gość zakochana pała
mało tam do mnie pasuje, ale to: Rzadko się zdarza, by panna Waga od razu trafiła na właściwego partnera. Większość bardzo długo wybiera, przebiera, dobiera i namyśla się, nim zdecyduje się na właśnie tego mężczyznę. Ludzie ze znaku Wagi są najsilniej przywiązani do siebie. Dlatego też może jest im trochę łatwiej niż innym rozstać się z partnerką, rozwieść się ze swym mężem. Co najciekawsze: chociaż panna Waga ma powodzenie wśród mężczyzn, lubią ją również kobiety. Przyczyną jest chyba niezwykły wdzięk, jaki roztaczają wokół siebie przedstawicielki tego znaku. cała prawda...dobrze mi samej :) a co do tych kobiet, to przyznam,że ja też je lubię...czasem wydaję mi się,że jestem bi...

Gość Kaśka 24
zewelka a Ty nie obraziłaś się chyba? Uciekłaś? To tylko słowa, to tak ogólnie o Rakach, wiadomo, że ludzie różni są, nie obrażaj się :) autorko no ja bardzo lubię agi, choć nieraz odnoszę wrażenie że są fałszywe może dlatego że ponoć Wagi nie potrafią odmówić, powiedzieć komuś coś przykrego, i później tak wychodzi :) ale potwierdzam, że Wagi te co znam są bardzo ładne, nawet w starszym wieku

Gość zakochana pała
nie wiem czy to fałsz, ja często mówię coś bez zastanowienia np. umawiam sie z kims, a nie pamiętam że tego dnia o tej godzinie juz coś mam...a pozniej muszę odwoływać...ale na ogol jestem szczera, bezposrednia,walę takimi tekstami że potem mi wstyd :( (to chyba zasługa kafeterii...tutaj tak zwulgarniałam:D)

Gość Kaśka 24
he he tutaj każdy chamieje :D nie Twoja wina :P:P:P wiem, że niektóre Wagi nie potrafią coś mówić wprost a później obgadają takie tam różne albo kogoś nie lubią, ale nie potrafią komuś przykrości zrobić i później obgadają coś w tym stylu ale są towarzyskie, fajne i miłe, mili rozmówcy tak ogólnie ja już muszę uciekać trzymaj się Wago i więcej pewności siebie, na pewno zdobędziesz tego faceta :) ❤️ 🌻

Gość zakochana pała
dziękuję 🌼 mam nadzieję,że tak będzie :) a przez ciekawość jaki jest Twój znak? miły rozmówca - to byłoby super! bo zawsze się obawiam,że zanudzam innych :(

Gość zewelka
nie obraziłam się :) tylko rodzina obowiązki wzywały wpadne jutro po pracy opowiem wam czy już przeszło moje zauroczenie

Gość Kaśka 24
hej autorko :) ja jestem Strzelec zewelka i jak tam minęło zauroczenie czy jeszcze nie ;)

Gość Kaśka 24
Jest tu kto? :)