Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość devilinside

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość devilinside

Dzień dobry, 13 dni temu Kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia i kończył we mnie, prawdopodobnie miałam wtedy dni płodne. 2-3dni po stosunku miałam plamienia, tzn śluz tyle że taki brązowy, od paru dni czuję zmęczenie, kłucie w prawym dole brzucha, czasami pobolewa mnie cały dół, zaczęły boleć mnie sutki i głowa,wczoraj byłam zrobić test ciążowy z krwi bo trochę się schizowałam..wyszedł negatywnie, ale pani w przychodni powiedziała że najlepiej przyjść w dniu spodziewanej miesiączki, a powinnam dostac za 10 dni dodam że miesiączka jest regularna.. no i dzisiaj znów miałam taki śluz..martwię się bo nie wiem co się dzieje.. Jak myślicie czy to może być ciąża?..

Gość ????????????????????????!!!!!!
wiec razcej nie mialas dni plodnych skoro okres masz dostac za 10 dni to bylas jakos w 5 dniu cyklu jesli masz 28 dniowe cykle wiec na bank to nie byly plodne mize masz jakies wachania horomonalne niuemniej idz do gina mize masz balagan

Gość bialamasajka
Dni płodnych tak się nie wylicza...kup sobie mikroskop owulacyjny albo testy...na pewno lepiej się spiszą niż wyliczanki.