Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 01d11d1d1dd

Czy jesli facet patrzy sie na mnie to znaczy ze mu sie podobam?

Polecane posty

Gość 01d11d1d1dd

jadac rowerem, idac ulica czy w autobusie/pociagu.. patrzenie w oczy, dlugiee casem odwracanie sie dodam ze nie jestem szpetna, nie mam fryzury a'la laska z oazy, nie mam kupy na czole etc

Gość O JEsusie idźcie już
do szkoły !!!!!!!!!! niech się skończą te wakacje i te głupie tematy . Patrzy się bo ma oczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 01d11d1d1dd
mam 21 lat

Gość 01d11d1d1dd
nie podszywaj się !!!!! Mam 42 lata :D

Gość 01d11d1d1dd
najbardziej jednak patrzą się na mnie ci przystojniacy co siedzą z piwem , jak przejeżdżam albo seksownie przechodzę kolo monopolowego. A najchętniej przechadzam się późnym wieczorkiem :D

Gość przerwa klawisza
hmmm faceci mają to do siebie, że się patrzą. Nawet jak mają żony. Więc nie brałabym tego na poważnie. Ot, wpadłaś mu w oko. Ale czy się podobasz? Musiałby coś mówic do Ciebie, jak tak sobie jedzie na tej hulajnodze, usmiechac się. To wtedy tak, spodobałaś mu się. czy Ciebie on chce? No jak szuka sytuacji gdzie jesteście sam na sam, to tak. Zaprasza w miejsca, w których moze Ciebie poznacpodczas rozmowy. Ale nie idz na randke 1-2-3, do hotelu, restauracji. Odradzam.

Gość 01d11d1d1dd
ale ja tylko o hotelu myślę , no przecież nie w krzaki , ja nie z takich ...!!!!!1!

Gość przerwa klawisza
no nie wiem..masz d...i 21 lat wiec pewnie dziwka21 jestes:D

Gość przerwa klawisza
obie dziwki..27 i 32. Fuj z dziwkami nie gadam. rude fałszywe i wredne. Fuj. co do wątku...ani hotel, ani krzaki. Normlany dom, i status żony/narzeczonej. I pamietaj, przystojniacy kręcą na kilka frontów. Miec faceta z klasą i gentelmena(który nie kłamie, ze z tobą spał, a nie spał:O który nie zdradza tajemnic łozka innym) to skarb. I pamiętaj rozmwiaj, tylko na trzezwo...bo potem wzystkiego sie wyprze;) a wieczor sprzyja rozmowom i romansom;)

Gość przerwa klawisza
siorbie szczochy mojego psa

Gość przerwa klawisza
podszywom lewy sierpowy temat zamkniety dla mojego niku

Gość przerwa klawisza
to ja maleńka siedziałem pod tym sklepem , tylko miałem mokre gacie i nie mogłem cię gonić

Gość przerwa klawisza
bleleleleleleel! Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ?

Gość przerwa klawisza
kto ja:D? Nkie znam ip, nie uzywaj mojego nika:) moze zalany klawisz sobie wpisz bedzie łatwiej czytac posty:) w ten błogi, ale nudny dzien.nie nudny kasia w..zabiła madzie..wesłam na kaffe ale szkoda nerówów emocji..a tyle tego było..:( Malenka...słodkie:) Siedziałeś i miałes mokre gacie i nie mogłes gonic..:) Nie trzeba gonic, wystarczy miec suche gacie i normalnie podejsc i dotrzymac kroku rownolegle idac z ta osóbką;) proste nie. Juz nie pytam od czego te gacie mokre...od piwa, deszczu..czy...

Gość przerwa klawisza
12.07.2012] 20:13 [zgłoś do usunięcia] 01d11d1d1dd najbardziej jednak patrzą się na mnie ci przystojniacy co siedzą z piwem , jak przejeżdżam albo seksownie przechodzę kolo monopolowego. A najchętniej przechadzam się późnym wieczorkiem ========= acha i tak sie zagapił, ze wylał piwo na spodnie;)? No gapienie gapienie ale ktos musi przemowic, na kawe/piwo karmi zaprosic aby pogadac. to dzieci w szkole sredniej wiedzą. od patrzenia do..daleka droga. Własnie czytałam ebook gdzie zołnierz patrzył sie na kobiete...I przemowił:)

Gość vxcx
Proste chcą cie wyruchać zresztą tylko do tego nadaje się dziś kobieta

Gość 01d11d1d1dd
vxcx Proste chcą cie wyruchać zresztą tylko do tego nadaje się dziś kobieta No wiesz , nie mów tak wstydzę się , jestem porządna dziewczyną .

Gość przerwa klawisza
vxcx.. jesli to POŻADLIWE SPOJRZENIE..to tak, chodzi tylko o sex jeSLI czułe, PEŁNE CZUŁOSCI, UBOSTWIENIA..to nie, chodzi o ciebie. zALEZY GDZIE PATRZY;) jak w oczy to wiesz;) Ale dzisiaj tyle jest psychopatów, zboczenców, ze jak obcy sie patrzy, któego1 raz widzisz to trzeba uwazac.

Gość vxcx
Podziękuj większości, która porządna nie jest, że do tego doszło.

Gość przerwa klawisza
to przez feministki:) każą kobietom byc dziwkami! Zamiast brac sie za edukacje zyciową facetów.

Gość 01d11d1d1dd
Szkoda,że nie znam takich facetów jak Wy , tacy uczciwi i dobrzy ....eh