Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelalalalalalla

Laska którąpoznaliście okazuje się byłą dziwką - co robicie?

Polecane posty

Gość lelalalalalalla

Patrycja Groń - ja szmate zostawiłem jak się dowiedziałęm - naszczęście po 2 miesiącach a nie później - sex z nią byłBAJECZNY natomiast jej przeszłość nie do zaakceptowania ;/

Gość panna z wyboru19
Dobrze postąpiłeś i w miarę szybko.

Gość lelalalalalalla
zrobiłbym to szybciej - ale dopiero po takim casie się o tym dowiedziałęm ;) chociaż niekiedy żałuje nieco tamtego sexu ale jak pomyślę ile fiutów odwiedzało jej dziury to mnie mdli ;.

Gość lelalalalalalla
mam nadzieje, że aż tylu ich nie było...bo zbiera mnie jak pomyślę, że lizałem jej otwory....a tam wczesniej tyle kutasóów bylo .... blllleeee ;(

Gość killimandżaro
pytanie za 100 punktów - skąd to wiesz :)

Gość lelalalalalalla
dowiedziałem się szperając w jej mailu i trafiłęm na jej stary anons łbie!

wiesz, ale co by ne było to szargasz jej imie i nazwisko na publicznym forum. ok. wyżyj się, wyrzuć to z siebie, ale bez nazwisk.

Gość lelalalalalalla
przestań!

Gość lelalalalalalla
nie robię nic oprócz mówienia prawdy! powinienem pokazać w ogóle jak ona wygląda ale nie zrobię tego@!

Gość kdkfvivgv
no i już wiem jak wygląda :(

Gość dfret
kto sprawdzał na facebooku? :D

Gość lelalalalalalla
żeby nikogo nie szkalować na portalach społma foto na którym widać połowe twarzy - bo pewnie nie jednej suce burek na imie ;)

Gość mateusz.koolas@wp.pl
Dla mnie jesteś prostakiem i małolatem wypisując jej imię i nazwisko. Mężczyzna tego nie zrobiłby kobiecie. Czas młodziutki zacząć nosić spodnie a nie bawić się klockami. Przemyśl to. Bez odbioru.

Mateo Kulas ma racje. wiesz, jak ja bym chciał pogrążyć moja byłą, to mógłbym jej swojego czasu takie swiństwo odstawić, że mogłaby przez to samobója sobie pieprznąć. tyle miałem materiałów na nią. ale olałem sprawę, kulturalnie pogoniłem pindę, bez niepotrzebnych zawirowań i nadwyrężania nerwów...

Gość pokkkemony
EMINET jest jeszcze co najmniej jedna ewentualność ona zabiła by szmatę a poszła siedzieć za człowieka

pokkkemony hmmm... troche nie załapałem (sorry, moze to wina 3go piwa) ale jakby moja ex sama siebie zabiła (zaliczyła samobója, jak pisałem wcześniej) to siedziec już by raczej nie poszła :-) :-) no chyba ze celujesz w autora, że szmata za to że nazwiskami sypie...

Gość pokkkemony
dlaczego obstawiasz, że jej agresja bylaby skierowana w nia sama a nie w ciebie?

aaaaa o to ci chodzi... to było ukąszenie we mnie... no cóż, ja wcześniej napisałem, ja sie nie bawie w takie zagrywki, jak publiczne rozstrzeliwanie kogoś przy użyciu sieci. uwypukliłem ewentualna mozliwość. a ty skoro wrzucasz mi od szmat to raczej albo sam masz dużo za uszami w kwestiach zdradzania partnerki, albo na siłę próbujesz sie popisać swoim błyskiem anonimowo w internecie. tak czy siak, miłego ci zycze.

Gość pokkkemony
dziekuję jest jeszcze parę ewentualnosci, ale pozostańmy przy tych dwóch :D nie mam zwyczaju poszerzać horyzontów tupeciarzom :)

ewidentnie starasz sie byc na siłe mądrzejszy od pozostałych. wiec skoro już tak mądrkujesz to wytłumacz mi co jest takiego wspaniałego w ludziach którzy oszukują swoje drugie połówki. bo z kontekstu twych wypowiedzi wynika że starasz sie w obrone brać takowe.

Gość ty, gościu od minet!
chłopie, nie wdawaj sie w dyskusje z trollem. nie widzisz ze to COŚ ma fun z tego że Ci gada na przekór?!?!?!! a walenie nazwisk na takich forach faktycznie nie fair. to skoro tak to ja powinnam personalnie moją koordynatorke z pracy nawyzywać. a i jeszcze dziekana. a jak :-)

Gość strefazawodowa
po co patrzec kim byla kiedys? lepiej spojrz kim jest teraz. a zapytales dlaczego byla prostytutka- moze nie mogla znalexc pracy? pozatym w obecnym swiecie BARDZO DUZO kobiet mozna nazwac prostytutkami np. "galerianki" czy kobiety zalatwiajace sobie prace przez łóżko. obecnie to juz chyba standard i mysle ze bedzie coraz wiecej tego typu zachowan. wiec lepiej wyluzuj. ewentualnie ja zostaw ale nie dokuczaj jej nie wyzywaj nie wytykaj palcem. takie jest moje zdanie

Mój obecny facet,tez myslał,że był z normalna kobietą , w łóżku była normalna a nawet denna, czuł się jakby kłode bzykał.Nigdy by nie pomyślał że to taka kurewka...A potem jak sie okazało,oczywiscie jak już z nią nie był,że to niezła aparatka była i to dowiedział się od jej pseudo najlepszej koleżanki ;-) powiedziała o tym ilu miała facetów :-D Mówi że jak sobie pomyśli że z nią spał to mu się wymiotować chce ;-)także uważajcie faceci

Gość i takjest
mój kuzyn tez wziął sobie taką kobiete z dzieckiem,taka biedna pokrzywdzona przez los,miła byla bardzo,ciotka za nia szalala jak i cała rodzina,w trakcie okazalo sie ,bo kuzyn naprawial jej laptopa i tam cos znalazlchyba gg że pieprzyla sie z trzema na raz,nikt w to nie wierzyl,oczywiscie ja pozegnal.szok!!!!

znam byle prostytutki, ktore sa obecnie wzorowymi zonami i matkami. zrob co ci serce i rozum podpowiada, chyba ze nie masz serca ani rozumu 🖐️

Gość sratypierdatytrelemorele
kopnij w dupe szmate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jksdbuigjh
Po co patrzysz na przeszlosc? kazdy jakas ma i to jest nie wazne. Kobiety z reguly sa takie ze moga sie pieprzyc z wieloma facetami ale jak sie zakochaja to nie zdradzaja.Lepsza byla prostytutka bo najczesciej gdy jest juz w zwiazku to jest wierna bo przezyla swoje i wystarczy jej jeden mezczyzna niz jakas cnotka ktora po jakims czasie ma ochote na innych i to sie roznie konczy.

To nie jest prawda. Ja jestem z prostytutką chociaż słowo jestem niezabardzo tutaj pasuje ale nie mowa o mnie. Dziewczyna nie dośc ze się sprzedaje to spotyka się z każdym bez oporów jak mnie poznałą to miała nażyczonego i przez 2 lata kręciła ze mną będąc w stałym związku, jeszcze mi sama opowiadała o swoich byłych z przed paru miesięcy a jak się dowiedziałem reszty to wyszło na to że non stop się z kimś jest często z KILKOMA naraz. Dziwka to dziwka im tylko chodzi o kase i o prezenty