Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelalalalalalla

Laska którąpoznaliście okazuje się byłą dziwką - co robicie?

Polecane posty

znane mi prostytutki mialy swoj kodeks etyczny, ktory wyraznie mowil: "nie pcham sie na faceta ktory jest z kolezanka " szkoda, ze nie obowiazuje to w tzw. normalnym zyciu, normalnych, przecietnych ludzi.

Gość jkhsdkuhgvbf
tak ale gdyby ta dziwka o ktorej piszesz naprawde sie zakochala to skonczyla by z tym i widziala tylko tego jednego faceta.Poprostu na zadnym jej nie zalezalo i dltego spotykala z innymi.

Gość lelalalalalalla
dawno nie zagladałęm - widze że temat sie rozkręcił :P DOKŁADNIE kurestwo ma się we krwi wiec nie ma co ryzykować rozczarowań potem - wybrałą swoja droge życiową dajac tylka za siano - trudno! jej wybór! ja jej już podziękowałęm i to dawno :)

Gość Koleś123
ile czasu była tą dziwką ?

Gość lelalalalalalla
temat godny odświeżenia :) ku przestrodze wszystkich lasek żeby pomyślały 2 razy zanim zechcą dawać rowa za kase! :)

lelalalalalalla i bardzo dobrze zrobiłes ze ja rzuciłes..ja znam taka jedna i pochodzi z mojej miejscowości i az wstyd..bo nawet moi znajomi ja zaliczyli...az mi niedobrze jest

Gość lelalalalalalla
myślę, ze wiele takich jest!!! ta akurat pochodzi bladź z Lubawki

lelalalalalalla ja kiedys znalam taka co pisałam ze jest z mojej miejscowosci..zerwałam z nia kontakty bo juz nie moglAm słuchać kogo ona zaliczyła i takie tam..i az wstyd bylo sie gdzies pokazac bo kazdy ja znal nawet z widzenia ze to dzi*ka..przepraszam za takie słownictwo ale mnie to juz boli i denerwuje...to jeszcze ona teraz na mnie sie msci..a moi kolEdzy jeszcze na nią lecą..ja naprawde im prztrzepię baranie łby!!!jeszcze raz przepraszam za takie słownictwo..i naprawde uwazajcie!!!

Gość gdhsjeuryfhdgretrisdksjwuyeebd
lelalalala smieszny jestes chłopie takie dziadostwo robiac nie wiem kim jest ta panna ale pewnie cie zostawiła dla obecnego meza i sie strasznie wkur.wi.les smieszny jestes i do tego sfrustrowany

Gość knjhljllkjklkljklkljkl
Powiedzmy sobie szczerze - kobieta, ktora chciala szybko zarobic niezle pieniadze sprzedajac siebie, zamiast sie uczyc albo chocby pracowac na kasie w supermarkecie jest bardzo kiepskim materialem na dziewczyne... Istnieje duze prawdopodobienstwo, ze leci na pieniadze. A gdy je zdobedzie, albo bedzie miala testament mozna nawet obawiac sie, ze sie nie obudzisz po nocy spedzonej razem... Dlatego ja raczej bym zrezygnowal z takiej...

Wazne jest tu i teraz przeszlosc nie jest wazna ale...powinna Cie uswiadomic,powiedziec a nie oklamywac. Wolalbym znac prawde i sie z nia oswoic niz przypadkowo dowiedziec. Bo reakcja bedzie stanowcza,kto lubi byc oklamywany?

Gość phii35
CO BYŁO A NIE JEST NIE PISZE SIĘ W REJESTR

Gość roland22
Gorzej jest odwrotnie...rozumiecie jak mniemam.

Gość Heniu
Zależy, czy to zawód czy cecha charakteru.

Gość PseudoArystokrata
SPRAWA TEGO WĄTKU ZOSTANIE ZGŁOSZONA DO PROKURATURY!