Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strefazawodowa

miesieczne oszczednosci

Polecane posty

Gość strefazawodowa

powiedzcie ile mniej wiecej jestescie w stanie miesiecznie odlozyc pieniedzy? chodzi mi o przecietnego czlowieka a nie prezesa, ktory zarabia 15 kola- wiadomo, ze duzo odklada. ja w zaleznosci od wydatkow w danym miesiacu ale od 0zl do 500zl przy czym 500zl bardzo zadko zazwyczaj mniej. pytam poniewaz wielu ludzi ciagle nazeka na finanse a kupuje drogi samochod-dziwne. ja tez nazekam ale mam ku temu podstawe;(

Gość wrwerwe
przeciętny POlak nie jest w stanie odłozyc nic. ale co z tego, skoro jest jeszcze wąska grupa ludzi która zarabia krocie. A co do narzekania- jaki to ma związek z rzeczywistymi zarobkami? Bo moim zdaniem zaden. Apetyt roznie w miarę jedzenia. Ja mam w rodzinie osoby co jezdzą kilka razy w roku za granicę, Egipt, Madera, Teneryfa, w 5 osób, bo rodzina duża, wybudowali się, mają dwie firmy. A jak niedwano pytałam się, czy kogoś nie potrzebują do pracy, to powiedzieli, że im cięzko i mają finnnansowy dramat :p

Gość strefazawodowa
tu masz racje ci najbogatsi tez placza ze im ciezko- niewiem po co robic taki cyrk i blazna z siebie.

Gość strefaodpowiedzi
ja nie odkladam ale splacam kredyt 1000 czyli gdybym go nie splacala to odkladalabym okolo 1000zl

Gość wrwerwe
no to nie jest zle. :) A samochód to często zbędny wydatek, czhyba że ktoś ma daleko do pracy, jak wszędzie jezdzę rowerem

Gość ffddo
jak się dorobili to nie po to, żeby rozdawać. Sama zarabiam 1200, ale denerwuje mnie taie gadanie na bogatych. Nikt wam nie zabrania być bogatą osobą, droga wolna.

Gość strefazawodowa
mowisz ze samochod zbedny wydatek ale prawie kazdy go ma. zobacz jakie sa korki na ulicach-wiecej samochodow niz pieszych.

Gość wrwerwe
mowisz ze samochod zbedny wydatek ale prawie kazdy go ma. zobacz jakie sa korki na ulicach-wiecej samochodow niz pieszych. kiedyś tego nie było, i podono zachłysnęlismy się samochodami... Super się pomyka na rowerze, patrząc jak idioci stoją w korkach, przy czym z 15 % potrzebuje tego środka transportu faktycznie, a reszta jest leniwa

Gość koza portugeza
10 000 pln

Gość a jak poszło pierwsze
jakdobrze idzie i się zepnę to tak z 700 albo i 1000,kiedys potrafiłam i 1500 ale przejebałam wszystkie oszczędności na nic w sumie :O teraz to tak zazwyczaj albo nic albo w granicach 500-700

Gość ghiop
ja nic nie odkladam czasem nawet pozyczam;(((((