Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

Witam w moim nowym wątku, zamierzam założyć blog jak Kamila

Polecane posty

Bo ta Kamila, oceniac nie mnie, ale ZWRACA NA SIEBIE UWAGE. Ludzie chca ja wykonczyc, a ona nic. Tak wykonczyly sie czy wykonczylam 2 sklady roku 1995 i chyba??? 1996 ze mialam sie wrocic do pracy na poccie za rok, a ja co? Ale zaczelam sie uczyc angielskiego i nie tylko i wiecie nie wrocilam sie bo nie rozumialam swojej sytuacji i wiecie powiem wam ograno mi poczte. I chyba 4 sklady brygidek tak wybilam - jak malutka bylam to matka wybijala i tyle. Takie cos to jest. Gosie, ktora ChCACY NIE CHCACY? poczte mi ograla powiesilam wiecie, rok wylecial w powietrze bo mnie po prostu ograli, ze musialam z tymi PROFESORAMI siedziec- wiecie oni byli opetani - 3-5 rok to zamiast pracy szukac, martwic sie co dalej - jeden papierosek, PRAWdZIWI FITOSOCJOLODZY to byli. Pelen luz, najmadrzejsi na swiecie, a praca? i tyle. No i ta Gosia - co studentka biologii? I coz... no ja tez nie skonczylam rozowo, no ale oni mi w niczym nie pomogli. I ile razy do tego bede wracac a dalej? A do czego? Dalej odnoze owada W SZKOLE GDZIE BYLO POTAD pracy dla anglistow. Ale ja nie po tych studiach - no wiem to dalo sie zrobic. Z moim rokiem rokiem nie, ale dalej sie dalo gdyby komus zalezalo . Nikomu.No to choc powiedz i tyle. Nie- no to nie. Nie ma brygidek .Sa znikniete. I wiecie czy sa polskie sprzataczki czy ich nie ma? Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie. 2 dyrektorki w pilsudskim sie powiesily co sobie one studiow nie umialy skonczyc zeby dyrektorkami zostac. A wiecie sprzataczka - po 20stce 1 dziecko - na studia 25 - do 30 stki zeby sie wydala - ona emerytura - granie, granie, granie. Se je zezryjcie. Tak je kochac, za co? Za to ze do kibla nie wpadly rzygajac i sie w nim nie spuscily? A wy nie macie matury? Niemieckie rodowody? No to przynajmniej sw. Franciszek z tego kibla jak takie Niemki wielkie bo niby jaka maja narodowosc i tyle. A wyznanie? Niech uwazaja bo jak szykuja 3 wojna swiatowa ta swoja miotla to za to nieszczesne DA w katowicach - skoncza jak tamci. Kawa, herbata obrady gdzie by tu przypie**olic i komu. To ja im powiem bo tyle moga. W Polski KORALIK - to moga rozpie**olic - moze ktos zareaguje. Jaki koralik sie dowiem?Koralik i tyle. A reszte to niech se raczej nawzajem szczoty do d**y wsadza po Faustynie i jej matce. Tyle moga jeszcze oprocz rozpie**olenia KORALIKA, ale za co? Kto to pamieta za co w sumie? i tyle. No a co zostaje poEURO 2012?Co zostaje im? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Nie planuje zadnegobloga zadnej kamilii.Wykonczylam brygidki zanim one wykonczyly mnie. TEKSTAMI NA ZNIKNIECIE -uwazajcie bo bedziecie mna MASOWO ZNIKAC. Taka jestem i takie mam zycie. I co wy na to? Bo tak juz klelam przez te brygidki i dalej nie i nie i nie i nie i swinienie i swinienie i swinienie i przegraly. A wam zostal jedynie koralik. Ale co to za wiara tych waszych sprzataczek? Jedynie ze nie znikaja. Wszystkie do piekla chyba. Za mnie tez. 2 powieszone dyrektorki, morderstwo calej rodziny tak zaczela sie moja praca w szkole w roku 2000 GDZIE W KAZDEJ SZKOLE BRAKOWALO NAUCZYCIELA J. ANGIELSKIEGo. Wiecie 3 lata studiow i moga isc uczyc. Przeciez ich poglady TO JEDEN BEZSENS chyba ze wysadza atomem KORALIK i postawia na stala prace. No to 1% sensu wtedy zobacze a tak? Kosciol pilnuje 1 koralika, a one drugiego. No wiecie co SPRZATACZKI. No nie i tak maja etaty.Wiecie - co one sa warte to pojecia nie mam. No to stala praca. TAKIE COS?Co to jest? I one nie znikaja? Az dziwne. Chyba z tych umow i taka dostalam umowe bo na odcinek to ZDARZA IM SIE ZNIKAC a ja dostalam za DA w Katowicach - bo z odcinka owada nic sie nie stanie - 2 powieszenia i morderstwo rodzinne. Tyle wiem a Kevin? To tez ich jest i tyle. To jest do sadu - chyba to rozumiecie. Niby przedawnione, ale co? Moje papiery z 2005 tez sa przedawnione? I tyle:( GDZIE MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(