Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boszi

jestem paszkwilem

Polecane posty

Gość manio ciekawski=)
Ale tu nie chodzi o to, żeby jakiś jeden ktoś, zauważył. Chodzi o to aby, się podobać sobie i innym, choćby trochę.

manio ciekawski=) Ale tu nie chodzi o to, żeby jakiś jeden ktoś, zauważył. Chodzi o to aby, się podobać sobie i innym, choćby trochę. Dokladnie..ale niestety, nie ma szans... a z racji wieku- bedzie juz tylko gorzej

Gość boszi nie łam się
aż 30 lub tylko 30 Jutro wstanie nowy dzień. Dzisiejszy Ci nie służy. Nie znajdziesz od tak złotego środka na rozwiązanie swoich bądź co bądź kompleksów. Dobrze będzie, gdy przestaniesz zwracać uwagę na to jak inni postrzegają Twój wygląd. W zasadzie to dziś jest chujowy dzień na jakiekolwiek wparcie słowem :P

Gość manio ciekawski=)
boszi Po prostu życie nie jest sprawiedliwe. Smutne to jest, że wygląd, gdy wybiega poza pewne kanony, staje się piętnem. Ja osobiście nie narzekam, ale czasem widuję kobiety, które zapewne mają podobny do ciebie problem. Wyglądają na smutne jak cholera. I przykro mi, ale przecież nic na to nie poradzę. Wiesz, ale ten twój ex, to kawał mendy. W głowie mi się to nie mieści, być tak okrutnym, chociaż doskonale wiem, że jeśli jakieś zło jest możliwe do wyrządzenia bliźnim, to zawsze znajdą się chętni by kogoś skrzywdzić. Ja miałem i mam do pewnego stopnia kompleksy na tle wyglądu, ale ja jestem mężczyzną i uważam, że mnie jest łatwiej, tym bardziej, że trochę przesadzałem.

Gość Ivet;-)
o ja co za głupoty gadacie:) a ja myślałam,że dziewczyny to płeć piękną, a faceci to "bestie". Jak wszystkie kobiety będą użalać się nad swoim wyglądem to na pewno nic nie zdziałają.Przecież nie w tym rzecz, żeby od razu poderwać jakieś ciacho:P nie chodzi tylko o wygląd, liczy się charakter i sposób bycia drugiej osoby, ale jeśli niektóre z was tego nie kminią, to znaczy,że jesteście dziwne. Może dziewczyny o przeciętnej urodzie, powinny skupić się na ładnych ubraniach, które podkreślą ich figurę i urodę( w tym sezonie modne są żywe kolory:)a także na fryzurze, itp:) trzeba dużo się uśmiechać:) a co najważniejsze, to raczej jesteście Polkami, bo tylko Niemki są brzydkie(mam nadzieję,że zdajecie sobie z tego sprawę).Chyba boszi nie przyrównujesz się do tych brzydul z Niemiec, na pewno nie jesteś aż tak brzydka, te dopiero mają przesrane, a Ty marudzisz:)

"Niemki są brzydkie" byłam w Niemczech nie raz i jakoś tej powszechnej brzydoty nie widziałam. Kijowe jest budowanie swojej samooceny na gnojeniu kogoś.

haha- ja mieszkam w Niemczech- uwierz mi moje kolezanki Niemki sa o niebo ladniejsze ode mnie. Coz, moim istnieniem przynosze wstyd mojemu krajowi. Niemki nie sa brzykie..ten mit wzial sie z czasow NRD, kiedy dziewczynki uprawiajace sport szprycowano bez ich wiedzy i zgody sterydami (slynne nrdowskie plywaczki). Znam osobiscie jedna taka kobiete- otrzymuje prawie 2,5 tysiaca euro renty od panstwa- ma calkowicie zruinowane zdrowie i uklad hormonalny- wyglada jak facet. Ex-plywaczka. Nie smiesza mnie takie dowcipy i porownania- moze dlatego ze sama znam ten bol.