Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpiluś

Darmowe kosmetyki

Polecane posty

Gość szpiluś

Z racji tego, że odkryłam wczoraj fajną opcję na zdobycie darmowych kosmetyków chciałam was zapytać czy też może wiecie coś o możliwościach otrzymania jakichś próbek bądź miniatur kosmetyków? Jestem uzalezniona od perfum, kremów, lakierów do paznokci itp. a po remoncie mieszkania musze ograniczyc kupowanie :( Opcja którą ja znalazłam to Shiny Box http://shinybox.pl/?ref=9d39ebe Logujecie sie, zbieracie 100 punktów (na wstępie jest juz 20 za wypełnienie ankiety dodtyczącej kosmetyków jakie byscie chciały otrzymać) i wysyłają wam pudełko z kosmetykami zupełnie za darmo. działa, bo znajoma która mi o tym powiedziała walczy juz o drugie pudełko.A kosmetyki które w nim są to czasem rzeczy na które nie stać normalnego szarego obywatela.

Gość szpiluś
Każdy powinien mieć swój rozumek i wiedzieć z czym wiąże się podawanie danych. Dzwonić nie będą bo nr telefonu się nie podaje. Adres owszem, do wysyłki pudełka i reklam, ale tylko jeśli wyrazisz zgodę. A maile? w dzisiejszych czasach nie można zrobic praktycznie nic nie podając maila, dlatego warto miec jakiegoś śmieciowego na który będą przychodzić te wszystkie spamy. Wyjaśnione? Fajnie że się zainteresowałeś/łaś losem ludzi nieświadomych ale nie to jest tematem. Wszyscy którzy potrafią sobie poradzić w internecie i nie widzą nic złego w akcjach promocyjnych tego typu, wypowiadajcie sie i dawajcie znac o takich akcjach. Nie rozumiem co w tym złego? przeciez to obecnie najpopularniejsza forma reklamy. A reklama bedzie zawsze i trzeba sie z tym pogodzić, a nie walczyć. wtf?

Pamiętaj, że same próbki często maja inne składy niż kosmetyki które później możesz zakupić. Ja już dawno przestałam wierzyć takim firmą. Szkoda mi też kupowac kosmetyki z chemią. Kupuję fajne rzeczy w Mydlarni u Franciszka i jestem mega zadowolona. Dziewczyny nie róbcie głupot i pamiętajcie, że za darmo nikt nic jeszcze nie dostał !

Gość szpiluś
Za darmo nikt nic jeszcze nie dostał? No no... Nie ma to jak puste slogany z książek paulo coelho. a kosmetyki naturalne też można otrzymać w tym pudełku.

A kto tam Ci karze nr podawać żeby ktoś do Ciebie wydzwaniał ?! Poza tym znam kilka osób które dostały te pudełeczka więc to raczej nie jest ściema :) Sama się ubiegam również, jak uzbieram tyle co trzeba to wam powiem czy coś "za darmo można dostać" :D

Gość Patka94
Zapraszam do odebrania darmowych kosmetyków. Rejestracja jest całkiem darmowa!!!! To naprawdę nic nie kosztuje Tylko brać i używać http://shinybox.pl/?ref=af961dd

Gość Inka_KoFeInka
ShinyBox to pudełko kosmetyków (lekiery,kremy,balsamy, maseczki itp), które można dostawać co miesiąć zupełnie za darmo jeśli jestes zainteresowana zarejestruj się na : http://shinybox.pl/?ref=05f78e9. zajmuje to 5 minut a naprawde warto

Gość heeeehhhhe
A takie żebranie na forach o zapisy zajmuje ile?

Gość gościowa1
Witam usmiech.gif Ja polecam stronę https://ekspert.streetcom.pl/pl/secured/user/share-registration/88fdf4e83af6d51755b8bd72eaee64ee można dostać darmowe próbki kosmetyków , chemii, perfum oraz wiele innych usmiech.gif Jest to strona gdzie po wypełnieniu kilku ankiet można za darmo dostać próbki kosmetyków oraz produkty pełnowymiarowe. Teraz jest akcja w której można dostać samochód do przetestowania usmiech.gif Strona sprawdzona i polecona. W paczce, którą przynosi kurier jest zazwyczaj produkt pełnowymiarowy i mnóstwo próbek, które można rozdać znajomym. Po tym jak dostaniemy i przetestujemy darmowe próbki należy w zamian na stronie napisać naszą opinie o tych produktach.