Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca sięę ja

nie wiem czy mogę zajść

Polecane posty

Gość pytająca sięę ja

mam małe pytanie.2 lata temu od torbieli-potworniak straciłam jajnika. przez te 2 lata brała tabl antykoncepcyjne ponieważ z dzieckiem chcieliśmy trochę poczekać a one zmniejszają ryzyko wystąpienia torbieli.na początku maja odstawiłam tabletki w 2 cyklu miałam się u lekarza pojawić na badaniach odzwierzęcych i ogólnie kontrol czy wszystko ok i niestety znowu mam torbiel.prawdopodobnie jest to torbiel zwykła a nie potworniak ale się okaże w sierpniu bo wtedy będę na kontroli czy mi zeszła.w czerwcu zaczęłam brać duphaston a od soboty kolejne opakowanie.niestety wiem że po tym pierwszym mam torbiel nadal. i moje pytanie jest następujące czy mając tyorbiel na moim jedynym jajniku jest możliwość zajścia w ciążę?

Gość pytająca sięę ja
proszę o pomoc

Gość pytająca sięę ja
podnoszę

Gość nikanikk
A dlaczego lekarza o to nie zapytałaś?

Gość prosze o odpowiedzzzzzz
to zależy... ja na początku ciąży mialam torbiela i sam zszedł

Gość pytająca sięę ja
czemu nie zapytałam bo najnormalniej w świecie kiedy byłam u gin to byłam załamana że mam i przerażona że może to być znowu potworniak którego trzeba operować bo hormonami nie da się go usunąć iże mogę znowu stracić jajnika albo jego część nie myślałam do końca wizyty o ciąży a o tym cholerstwie hmmm no ja wiem że można zajść w takim przypadku jak ma się 2 jajniki czyli jeden jest zaatakowany a 2 ma owulację ale jak to jest w przypadku jednego jajnika.czy mam owulację kiedy mam torbiel?wizytę miałam pod koniec czerwca i przez ten czas mimo wszystko się zabezpieczaliśmy ale wczoraj w 14 dniu cyklu się kochaliśmy bez zabezpieczenia mówiłam mojemu że raczej są nikłe szanse na ciąże a on żżżżże spróbować nie zaszkodzi...w sumie mi na logikę wydaję się że ja owulacji nie mam...hmmm nie wiem

Gość pytająca sięę ja
upup

Gość pytająca sięę ja
znowu up

Gość pytająca sięę ja
chyba nikt nie pomoze

Gość pytająca sięę ja
próbuję ostatni raz....