Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

powiedz w jakiej spisz pozycji a ja Ci powiem jaka jestes

Polecane posty

Chiej, ostatnio studiowalam w madrycie na wyzszej uczelni pedagogiki z resocjalizacjo I tam nauczyli mie rozszyfrowywac czlowieka po tym jak spi. Opiszcie mi swoja pozycje w jakiej zasypiacie I w jakiej sie budzicie.

Gość hahaha000
Na pieska

Gość DJ_KRIS_manieczki
ja np. spie na glowie, nogi mam gorze co to o mnie swiadczy? bede bogaczem?

Gość Mirabellllla
fajnie, to i ja poproszę o analizę :) śpię zawsze na boku, najczęściej na lewym (chociaż różnie) muszę mieć pełno poduszek pod głową, które i tak zwijam w rulon i jeszcze kładę się na ramieniu (ręka mi przez to drętwieje) a pomiędzy nogi wkładam sobie zwiniętą kołdrę :)

Na pieska- ta pozycja oznacza, ze jestes czlowiekiem ktory ma swoj wlasny swiat. Jestes inna, masz sklonnosci zoofilskie, podczas snu wyobrazasz sobie stosunek plciowy z wielkim kudlatym kaukazem. Smialo mozna przyrownac Cie do goryla, bo po cichaczu trzepiesz kapucynka.

Gość dee.deee
ja przeważnie śpię na plecach

Dj kris, pozycja na. Glowie- jestes czlowiekiem, ktory ma wiele problemow, przybierajac taka pozycje probujesz sie od nich uwolnic, wierzysz, ze wszystko podczas snu wyplynie wraz ze slina z ust, oczywiscie podswiadomie. W lozku jestes niczym falujaca kloda na rzece, przybierasz jej pozycje, rece trzymasz blisko scisniete przy biodrach, a pento preznie pnie sie w gore. Wykonujesz przy tym faliste ruchy, tak jakbys bujal sie na rzece z nadzieja ze naszpicujesz w koncu jakas panne bez zasad.

Gość DJ_KRIS_manieczki
trafilas, ale nie dodalem ze spie z psem, a on za to na grzbiecie i ma rozlozone lapy

Gość DJ_KRIS_manieczki
fiel - nei znam CIebie ale wydaje mi sie ze jestes ciekawym kaskiem erotycznym...

Mirabella, pozycja na boku oznacza, ze jestes osoba ktora jest lekkich obyczajow. Jak w lozku tak I w zyciu lubisz miec cos na boku. Ilosc poduszek swiadczy o tym, ze szukasz mezczyzny przy ktorym bedziesz czula sie bezpiecznie, jednak jak do tej pory trafialas na same ciamajdy I to Ty w zwiazku odgrywalas role bohatera. Poduszki to pancerz. W lozku jestes jak radio maryja, pobierasz oplaty I zakladasz beret.

Gość nastolatkamamam
🖐️ Fiel. Ja spię na brzuchu z tyłkiem w górze.

Gość e...e...e...e...e...
zasypiam na brzuchu, budze sie na na koldrze na brzuchu lub plecach z cialem porozrzucanym na calym lozu....i co...mam pusto w glowie czy komplexy?

Gość dgs
na brzuchu

na plecach, z ręką zgiętą, podłożoną pod głowę, a raczej pod poduszkę

Kris masz racje. Nie przecze. dee dee, pozycja na plecach- jestes bardzo powolnym czlowiekiem, ktory nie ma wlasnego zdania. Pozycja na plecach swiadczy o tym, ze kazdy moze Ci wmowic co tylko chce, a Ty ze wszystkim sie zgadzasz. Malo mowisz, w szkkole bylas popychadlem, ale to nie przez okulary. Przez okulary nie mozesz polozcy sie na boku, bo szklo Ci wchodzi w oko. W lozku jestes jak zolw, ktory przwrocil sie na plecy I nie mozesz sie ruszyc. Machasz konczynami, gdy wiesz, ze zbliza sie niebezpieczenstwo, tzn. Fallus.

Gość dziwnie zasypiam:(
ja zasypaim na lewym boku z głowa pod poduszką

Nastolatko chiej- pozycja na brzuchu z tylkiem w gorze swiadczy o tym, ze jestes stara zbereznica, ktora liczy na to, ze jakis tajemniczy gosc Cie dopadnie. Niesety marne szanse, cellulitas to Twoj odstraszacz. Jesli chodzi o charakter to probujesz cos ukryc, masz jakas mroczna tajemnice, o ktorej nie chcesz nikomu powiedziec. Byc moze chodzi o golenie wlosow lonowych na twarzy.

Gość nastolatkamamam
Fiel masz duzo racji:D kiedys Ci napiszę o moich mrocznych tajemnicach na emila:D

ja zasypiam lezac na brzuchu,w nocy strasznie sie krece po calym lozku ,ale mimo to budze sie w tej samej pozycji na brzuchu.bardzo prosze o analize.z gory dziekuje.pozdrawiam.

E e e e- tak jak wyzej, pozycja na brzuchu swiadczy o tym, ze cos zawziecie skrywasz, boisz sie, ze wyjdzie to na jaw. W zwiazku z tym, ze budzisz sie na koldrze podejrzewam, ze jest to nocne moczenie, nieswiadomie zakrywasz lozko koldra, zeby nic nie bylo widac. W lozku jestes jak tasiemiec, przy kazdej, nawet najmniejszej przyjemnosci odpada Ci jeden segment z odwloka.

Nastolatko 3fiel5@wp.pl chetnie poczytam.

Gość hahaha000
a mnie posuwa koń i mam byłego :) Albo na odwrót :(

matko co za bredne.zgadza sie tylko to ze mam tajemnice i boje sie zeby sie tego nit nie dowiedzial,

Dgs, w twoim przypadku pozycja na brzuchu swiadczy o tym, ze nie masz biustu. Sa dwie mozliwosdi, albo powinnas urodzic sie chlopakiem, albo nim jestes tylko o tym nie wiesz. Lubisz pokazywac swoje posladki, nosisz stringi, ktore podvzas chodzenia sprawiaja Ci niemal ze analna przyjemnosc. W lozku jestes jak pusta butelka po wodzie gazowanej. Niby zakrecona, taka niedostepna, ale jak sie Ciebie przycisnie do sciany to wybuchasz jak coca cola z dropsem w srodku,

Podusia ty inteligecie jeszcze o Tobie nie pisalam. Trochie cierpliwosci. Nie dziwne ze nic sie nie zgadza.

Gość e...e...e...e...e...
fiel....rycerzu smetnego oblicza ktorego mroczna hanba naznaczyla czolo sina bruzda, gdzie twoj kociolek i bebecha rybie? :D

Gość DJ_KRIS_manieczki
to moze przejdziemy na maila? moze poznasz mnie z dobrej strony, potrzebuje taka osobe o psychologicznym podejsciu do swiata oraz studiujaca zagranica ze wzgledu na to ze polska mentalnosc to piscie piwa i zarcie golonek:)

Gość iGNARAfbggb
po+du+si+a Ale ty jesteś głupia, pierwszy raz na kafe jesteś? Dopiero się urodziłaś? :O Won na wizaż wieśniaro, nie pasujesz tu