Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

powiedz w jakiej spisz pozycji a ja Ci powiem jaka jestes

Polecane posty

Gość bnbhnmhb
ja spie na karateke lub inna nazwa na tancerza

Gość dee.deee
haha to sie uśmiałam,dzięki :D no no,może nie jestem mega szybka ale co do własnego zdania zgodzić się nie mogę ;) właśnie wyrażam własne zdanie na kafeterii :classic_cool: dyskutuję i sie sprzeciwiam

tak bo tylko pasuja tu takie osoby jak ty IGNORA ktore obrazaja i po za tym to nic do powiedzenia nie maja!

Wygryw- jestes osoba nie majaca zadnych problemow, lajtowo podchodzisz do zycia, uznajesz zasade co ma byc to bedzie. Szukasz partnera, ktory rowniez w zyciu bedzie sobie cenil wolnosc, rozrzutnosc I lekkosc. W lozku potrafisz zatopic jak tytanic, z twojego partnera zostaje zawsze wrak.

Kris nie ma takiej opcji, jestem menzatko, z chlopami nie dyskutuje na powazne tematy, ewentualnie w ramach rozrywki, ale tu publicznie przy swiadkach.

Gość DJ_KRIS_manieczki
a szkoda bo juz pisalem do Ciebie maila w celu powaznej rozmowy na tematy tabu tudziez tabu i zycia

Dziwnie zasypiam, lewy bok z glowa pod poduszka swiadczy o tym, ze sie pana, ktory przychodzi do Ciebie codziennie w nocy. WIEDZ ze to jest tylko wytwor Twojej wyobrazni, on nie istnieje. Podswiadomie marzysz o starszym mezczyznie, ktory bedzie chcial Cie zgwalcic. W tym wszystkim najbardziej podnieca Cie strasz. Lewy profil twarzy masz ladniejszy, okraglejszy, dlatego druga strone zakrywasz. W lozku jestes jak kieliszek od szampana, nie trzeba Cie calej zalac, zebys dobrze smakowala I buzowala.

Podusia, jak juz wiesz,lezac na brzuchu skrywasz wielka tajemnice. Ja dobrze wiem co to jest I Ty dobrze wiesz, ale zostawmy to dla siebie. Pozatym jestes trochie przemadrzala, masz tez kielbie we lbie I lubisz dominowac w towarzystwie, ale kiepsko Ci wychodzi. W lozku jestes jak kiebab turecki, niby ladnie pachniesz a w srodku jak w smietniku.

Bnb- pozycja na karatekie swiadczy o tym, ze w ogole jestes niemeski. Marzy Ci sie uwolnienie jakiejs niewiasty z tarapatow, ale jedyne co potrafisz zrobic to zatanczyc jezooro labedzie. W lozku tez jestes jak labadz, wirujesz, robisz piruety na partnerce, ale jestes zbyt delikatny, do tego stopnia, ze zamiast przyjemnosci to ona czuje laskotki

Gość bnbhnmhb
a gdyby sie okazało ze jestem dziewczyna to tez to mam tak interpretowac? :)