Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuttnaModnisia

FACETOWI NIE PODOBA SIĘ MÓJ STYL UBIERANIA :( CO ROBIĆ?

Polecane posty

Ma rację facet. Dziewczyny myślą, że jak poprzebierają się w różne tanie szmatki to się wszystkim podoba, bo się niby ma własny styl. A w rezultacie wyglądacie śmiesznie. Kto ci mówi, że ładnie wyglądasz? Inne kobiety tego pokroju co ty? Tzn im dziwniej tym lepiej? Zdanie własnego faceta znasz. Najlepiej idźcie do sklepu i wybierzcie coś co się WAM podoba. Nie jemu, nie tobie a WAM. Ubierasz się aby wyglądać pięknie? To kto lepiej to oceni? Facet czy równie głupie koleżanki? Faceci lubią klasyczne, sprawdzone style ubierania dlatego woli cię w dzinsach i koszulce.

z tymi rzęsami to już przesadziłaś,z resztą ten temat to pewnie prowo.

Gość tak Was czytam i oczom nie
wierzę. ja mam w szafie dwie pary jeansów i trzy koszule. nonstop chodzę w tym samym. facet nigdy nie zwrócił mi uwagi. ba, nawet nie spostrzegł, że moja garderoba mieści się w dwóch szufladach.

bo twój facet ma cię w dupie i tyle. Ja chcę aby moja dziewczyna była ładnie ubrana ale nie po to aby się nią chwalić. Tak jak matka chce aby jej dzieci nie chodziły w podartych ubraniach.

Może jest po prostu zazdrosny? przy najbliższej okazji może spróbuj mu powiedzieć, że to jak się ubierasz to cała Ty, że w ten sposób wyrażasz siebie, a przecież to już zaakceptował dawno i przypieczętował faktem że się oświadczył. A Ty świadomie powiedziałaś "Tak", bo chcesz i zawsze będziesz jego bez względu na to czy jesteś w dresie, piżamie czy ładnej sukience :)

Czuły-Krzysiu masz dziwny tok rozumowania;) Jest wiele facetów, którzy chcą zachować dla siebie to co najlepsze i nie chcą by ich dziewczyna przyciągała spojrzenia innych, niekoniecznie koleżanek.

Gość f3rf
faceci nie lubią przekombinowanych kreacji i kreacji bardzo kolorowych. Kiedyś taki program oglądałam i mówili że dla faceta jak na bluzce jest powyżej 3 kolorów to on tego nieogarnia:) za dużo mu:) mi się osobiście podobają takie łączenia form itd. chociaż sama tak nie chodzę bo nie potrafię i źle się w tym czuje ale na innych mi się podoba

Gość dfbd
faceci lubią naturalnie. Słyszałam że jak ubieramy więcej niż 3 kolory to facet nie ogarnia już. Makijaż naturalny żeby facet miał wrażenie że tak wyglądasz na codzień zaraz po przebudzeniu nie musi wiedzieć że malowałaś się pół godziny własnie po to żeby to naturalnie wyglądało:) czyli nie pstrokato nie przekombinowane stroje i naturalny makijaż